torsdag, juni 10, 2010

Hur tänkte de nu...

Om man sitter och väntar på en sjukresa hem från sjukhuset.
Taxichauffören kommer in, ropar upp A's förnamn. Vilket inte är helt ovanligt i alla fall bland äldre gubbar på sjukhus visar det sig.

Tre personer reser sig, taxichauffören visar beställningen för nummer 1, som nickar och säger att det är han. De åker iväg.

Ska jag då blir uppringd av berörd taxichaufför om att jag inte tagit rätt taxi utan det är mitt fel att en gammalgubbstrutt åkt min bil hamnat på min adress.
Är det verkligen mitt fel?
Ska jag behöva vänta i 45 minuter extra på att få åka hem då?

Jag är skeptisk vilket jag förklarade noga för den taxichauffören som till slut hämtade mig. Och på garantireseavdelningen hos Taxi Stockholm.
Nu väntar jag på glassbilen.

Och varför får man inte reklamlappar från Glassbilen längre? Nu vet jag ju inte om jag ska slå till på en extra badboll eller om de ens har det?

A.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Kanske för att Glassbilen uppfattar att ditt ensamhushåll består av vuxna personer? Vilka sällan sitter och bara väntar ivrigt på just, Glassbilen.
Dr M

1:16 em  
Anonymous Anonym said...

..vuxen person..
Dr M

2:47 em  
Blogger grannfrun spekulerar said...

Jag väntade också på glassbilen igår..

Att jag var i Falun och inte hemma i Väsby KAN vara anldningen till att den aldrig kom iofs. Vad ska man med reklamblad till när den ändå inte kommer? Det är ju rena teaseverksamheten...

11:08 fm  

Skicka en kommentar

<< Home