torsdag, juni 04, 2009

Kvalitet a'la TV3. Eller kanal 5.

Häromdagen såg jag något fantastiskt på tv.

Paris Hilton - BFF.
Hon letar efter en ny kompis. Och roligast av allt var kinesen som såg ut som en tjej, pratade som en tjej, uppförde sig som en tjej och var en kille.

20 minuter jag aldrig får tillbaka.

Zappade bort eller om det var en annan dag.
En enormt fet kille på Eriksgata. I en gigantisk säng. Och folk som sprang runt omkring och tittade på honom. Konstigt om man blir utlyft med kran.

Roligast av allt. - Reportern som trodde hon gjorde en dokumentär om något viktigt.
Och har mage att säga att hon tyckte det var osmakligt av folk att följa honom så närgånget.

Undrar hur nöjd hon är med den kommentaren när hon kommer på att hon filmade spektaklet. Vilket är en koppling hon iofs aldrig kommer att göra. Någonsin.

Hoppas Lidl är nöjda med sin reklamsatsning och får veta vad pengarna går till.

A.

2 Comments:

Blogger Ninde said...

Fytusan såg kanske två minuter av den där killen på Eriksgata. När reporten nyfiket frågade om hon fick känna på hans ödem klarade jag inte av mer..

Alltid undrat hur folk runt omkring människor av hans storlek tänker. Killen är så fet så han kan inte gå och är seriös matmissbrukare.

Amen sluta mata honom med fel mat då för i h-vete. Då kommer han vara tvungen att gå ner såpass att han kan röra sig själv fram till kylskåpet iaf...

10:33 fm  
Blogger A. said...

Var utan tvekan det vidrigaste jag sett fem minuter av. Det i kombination med reportern som ondgjorde sig över nyfikna människor vart för mycket. Själv gottade hon sig inte mer i det än att hon tyckte det skulle göras en film om när han tog sig utomhus.

Jag har inte ätit sen dess.

2:16 em  

Skicka en kommentar

<< Home