fredag, december 30, 2005

Gävle tur och ännu ingen retur.... Del 1.

Onsdag morgon.

Vaknar tidigt. Blir sextrakasserad av märklig smsare med skofrågor. Kommer upp till lillbrorsan och ska börja flytta. Alltid uppskattat som snäll bror att man har förberett och packat ihop lite grejer... Inte ett skit gjort...

Inga nycklar.

Tillslut får vi ordning på allt, skavsår på knäna efter att ha knäskurat golvet. Brorsans bil utmärkt flyttbil.

Fikadags med Clark Kent, Lois Lane och Geishan... Lillbrorsan hänger på och utbrister med oroväckande gjädje - "...kolla vilka jätteskor han har om Clark Kent..."

Diskussionen innan handlade om eventuell härledning mellan skostorlek och annan storlek...

Middag tilllagad av Lois Lane. Utmärkt gott.



Torsdag...

A. vaknar tidigt och ringer The Brat och bestämmer att vi ska mötas på en av den lilla stadens finare restauranger... Mkt gott, närande och trevligt tills ett gammalt ex's pappa kliver in. Han är en mycket skrämmande man. Men inget jämfört med uppträdandet från The Brat under dagen och framför allt på kvällen. Mannen är en vandrande penis, mer hormonstinn än en Uungtjur som ser sin första kossa... otroligt.

Shopping på dagordningen. Skor. A köper ett par vanlig 42 och allt är bra med det. The Brat utbrister glatt -

"... mina fötter har blivit mindre, jag har bara storlek 40..."

inget vi andra killar skulle skryta med kanske....

Att det dessutom tar ca 45 minuter för mannen att köpa ett skärp får mig att tveka om storlek 40 inte är minst ett par storlekar för stort.

Hem till A, byta kläder, hem till The Brat och in till honom... Där sitter Det söta lilla trollet (The brats syster) och är alldeles bedårande... A har inte känt så han vet inte när. Förmodligen firas nästa jul i Gävle.

Mat på Bishops Arm's tillsammans med CK, LL, Geishan, The Brat och Fräulein Freud. Allt avlöper fint och maten smakar bra. A orkar inte sin mat och får den nedpackad av vänner som inte kan sköta sig och raderar alla telefonnummer i sin telefon. Mkt dumt i efterhand.

Under middagen intas ett antal öl av sällskapet och i vanlig ordning blir alla trevligare utom den som inte dricker öl. The Brat. Elakheter haglar mot allt och alla och det hjälper inte ens att vi byter ställe två gånger. Till slut har Lois fått nog och tröttnat....