onsdag, april 19, 2006

And the final decision is..

Ritsch.... (tänk er nu Peter Jihde med ett kuvert i handen, som öppnas, en fullsatt Globen, alla är spända på vad resultatet ska bli...)

Håret av, är det redan klippt eller har inget hänt...

And...



The hair stays....




Motiveringen lyder.

För envist sparande, och idogt jobbande med diverse produkter under en lång tid bara för att överhuvudtaget kunna visa sig utomhus vill vi belöna A med en sista chans att låta håret växa ut till en full god Jihdefrilla.

A har under en lång tid våndats och levt med sitt hår och till slut har det börjat ge resultat. Vi i juryn* anser dessutom att nu när solens strålar börjat bleka A till sin vanliga blonda hårfärg igen att han har alla möjligheter att framåt sommaren kunna promenera runt på stan och se väldigt trevlig och somrig ut i ett blont lite längre hår men ändå långt ifrån så långt att det ens skulle likna en page.

Vi i juryn önskar A och hans hår all lycka till i framtiden och vi är säkra på att det här är en frisyr som vi i framtiden kommer att få höra talas om! Och vi ser fram emot det!



A vill genom sitt ombud. Sin andra idol Gunvald Larsson ** tacka för det stöd som han fått under den hårda perioden som har gått och känner nu en stark vilja att gå vidare med frisyrbygget.




A. Med lika långt hår som i morse...


* Höger och vänster hjärnhalva med hjärnbarken med utslagsröst som ordförande i juryn.

** Nej inte Persbrant. Gunvald Larsson. Dock gestaltad av Persbrandt men det är inte samma sak...

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Öppnas handen? Jag vore mer intresserad av håret. Och om Jihde nu står på scenen med ett kuvert, borde man då inte se om håret är där eller inte? Kanske Jihde själv var inne i kuvertet och bara handen var utanför....

Eller så borde jag gå och äta nu istället. :)

7:19 em  
Blogger A. said...

Nu ska vi inte hacka på eventuella syftningsfel eller liknande. På Le Blogg används den meningsbyggnad som passar A bäst :)

8:57 fm  

Skicka en kommentar

<< Home