onsdag, februari 07, 2007

A goes Val d'Isere

In på apoteket igen. Ingen spontanshopping den här gången utan endast ett lypsyl av modell bättre ska inhandlas.Fram kommer förvånansvärt ung tjej och frågar om hon kan hjälpa till. Eftersom jag inte hittat hyllan med läpp-produkter säger jag ja och förklarar vad jag ska han. Hon ler. Jag ler.

Nu ska jag bara lära mig att säga nej när någon frågar om jag brukar /ska vara ute i solen. Jag menar, på allvar ingen svarar ju -"Nej, jag ska sitta inne och kolla på tv" om man får en sån fråga.

Nu sitter jag här med ett svindyrt lypsyl som är det bästa på marknaden om man ska vara ute. OCH MED ZINKPASTA VITA LÄPPAR!!!!!

Frånsett snusnäsduken, en bandana och ett par sköna googgles så ser jag ut som en kostymkille på afterski just nu. Har vart mer nöjd. Men lypsylet verkar funka.


A.

10 Comments:

Blogger Ninde said...

Aha, en "hökarängen-värsta svängen kille" moha ha. Om det hade varit ett manligt apoteksbiträde, hade du nöjt dig med försvarets hudsalva eller?;)

1:23 em  
Blogger A. said...

Hehe... Låt oss säga att det var något sådant jag egentligen var ute efter... :-)

1:54 em  
Blogger Ninde said...

Ha,ha förstår det. Fast nästan så att jag börjar vänja mig vid den där gröna nu.. ;)

2:11 em  
Blogger SixesAndSevens said...

Det bästa för tv eller fjäll är det som heter just "Lypsyl". Det blåvita. Så nu vet du det. :)

3:32 em  
Blogger A. said...

Ninde: :-)

Sixes: Tror dig... inte är det den här varianten i alla fall som får mig att likna en Tomba-wannabee från 89....

3:35 em  
Blogger Ängeln said...

Du inser att du kommer bli tvungen att köpa ett nytt? Tips.. gå in i ett annat apotek eller slå till på närmaste mataffär. Eller så bjuder du på underhållningen på jobbet!

8:53 em  
Blogger Lill-Krizan said...

Jag tänkte just säga det, försvarets manligt militärgröna sticka borde passa dig utmärkt. Det kan man ju steka mat i också.

8:02 fm  
Blogger A. said...

Ängeln: Redan gjort. Typ. Storstädning hemma och vips så hittade jag min gamla armevariant... No more white lips for me :-)

Lill-K: Visst borde den passa mig. Kan man inte äta den också? ;-)

8:16 fm  
Blogger Lill-Krizan said...

Jo, man kan äta den. Men det smakar så äckligt att jag inte ville inleda dig i något jag inte kan ta på mig ansvaret för efteråt.

4:59 em  
Blogger A. said...

Hade för mig att det nämndes i något gammalt brandtal av någon mer eller mindre konstig kapten i lumpen. Men då avstår jag...

8:19 fm  

Skicka en kommentar

<< Home