fredag, april 07, 2006

Några konstigheter

tog just en kortare promenad. Till OK/Q8 för att köpa godis och lägga ett brev på brevlådan. 3 konstigheter såg jag och en söt hund.

Konstighet 1.

En man parkerar sin bil. Går till parkeringsautomaten. Tar fram en Ica-kasse med mynt och betalar. Vem har med sig en Ica-kasse med mynt i bilen eller ännu konstigare i jackan.

Konstighet 2.

En man, relativt ung. 35 kanske. * Slitna jeans och solglasögon står och stoppar in sin t-shirt i jeansen. Varför gör man det? En lite vintageaktig t-shirt dessutom... Vid vilken ålder börjar man stoppa in kläderna i byxorna igen? Man gör det som barn. Slutar i tonåren(?) och uppenbarligen börjar man igen. (alla pensionärer kör instoppat) Men när börjar man igen?

Är jag i riskzonen?

Konstighet 3.

Om man jobbar på en bensinstation. Borde man inte då kunna hjälpa till en gammal dam som inte får upp tanklocket. Hon står i kassan och ber om hjälp för det sitter så hårt. Killen i kassan säger:

"...Nej, tyvärr det går inte vi måste vara två här inne när vi har kunder i butiken..."

När är det helt tomt på en mack.... En trevlig ung man erbjöd sig direkt att hjälpa till. Och nej, det var inte A för den andre var snabbare. Tanten såg glad ut.


Den söta hunden var en liten pudelvalp som var svart förresten och hette Doris.


A. Er informatör om konstiga saker i samhället...

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

*s*

det är fredag, med sol, vilket får folk att göra konstiga saker,

men en snigel på ögat till killen på macken, det är klart man ska hjälpa små tanter...

4:25 em  
Anonymous Anonym said...

Ja, självklart ska man hjälpa små tanter. Snart är man där själv (alt. liten gubbe) med instoppat och dålig koll på alla nymodigheter (ex. tanklock). Karma, mannen. Karma.

4:35 em  
Blogger A. said...

Jag hoppas att det framgår med all tydlighet att jag tänkte hjälpa tanten. Han framför var bara snabbare :-)

Hjälper alltid tanter och tjejer med barnvagn. Håller upp dörrar åt den som kommer bakom och sånt. Mamma skulle vara stolt om hon visste...

4:40 em  

Skicka en kommentar

<< Home