måndag, maj 22, 2006

Dagens Bluff

Dagens bluff, kanske årets bluff. Alla kategorier.

Boken "The Game" eller Spelet som den heter på svenska. Ramlande in i brevlådan häromdagen. Sträckläste den och tänkte gå på krogen.
Sen slog det mig.
Helt ärligt.
Karln är snygg, reporter på Rolling Stone Magazine, har skrivit böcker om Marilyn Manson och Jenna Jamesson och säkerligen en hel rad med artiklar om diverse artister.

Klart som fan han inte har några problem att ragga upp tjejer.

Boken var mer eller mindre skit. Bäst i boken var bilderna med de små pilarna om hur man skulle gå fram till tjejer på krogen. Fantastiskt patetiskt. Men lite småkul.

Hade varit trovärdigare om Bengt-Jan*, arbetslös, ful, tunnhårig, grymt svettig och lider av grov fotsvett hade skrivit den. Dessutom borde inte tjejer få läsa den om den ska funka. Om ni vet knepen är det ju kört ändå... :-)

Nu kommer ju A vara sjukt nervös när han tar sig till krogen. Tänk om man skulle vilja prata med en tjej men går fram enligt fel metod... Eller att nån annan redan kört samma kommenatar från boken. Skulle vara bittert.

Nepp, säger som Richard Olsson på Bingolotto.

"...Dansa? Det är väl för dem som inte har råd att stå i baren..."

Dagens låt däremot : Saker som hon gör - Imperiet. Fantastiskt bra.


A. Som tror på sina egna öppningsfraser.**


* Menar givetvis ingen speciell Bengt-Jan utan egentligen alla vi Bengt-Jan'ar där ute...
** Förr eller senare får jag ett leende tillbaka.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag har tänkt på exakt samma sak. Borde det liksom inte göra hela raggningsgrejen lite lättare om man är snygg, rik och intressant? Det känns lite fuskigt. Det känns ju knappast som att det bara hänger på tekniken.

Men jag har ju å andra sidan inte läst boken. Fast kanske jag borde. För att lära lite av "motståndarlagets" strategi. He he...

12:00 fm  
Blogger A. said...

"motståndarlagets" strategier kommer nog att framstå som rätt fånig när fulla killar ska vara djupa och intressanta, ignorera den man vill prata med och bara intressera sig för hennes vänner....

8:15 fm  
Anonymous Anonym said...

Ungefär som vanligt alltså. Fast det är ju inte strategierna man vill åt.

10:08 fm  
Blogger A. said...

Antagligen som vanligt, vet ju inte riktigt själv är väldigt få fulla killar som raggat på mig faktist. Tycker det borde vart fler :-) Skulle jag vart kille eller tjej skulle jag raggat på mig. Men jag är ju lite partisk.

Inte strategierna man vill åt? Vad vill man åt då? ;-)

10:25 fm  

Skicka en kommentar

<< Home