torsdag, maj 18, 2006

A goes 5 years old...

"...He's back. The man behind the blog. And he's out of control..."

Okej. Kanske inte ska överdriva. Men. Faktum kvarstår att pansarvagnar. Stora vapen. Små vapen. Konstiga kikare. Mörker kikare. Och gratis kakor och godis kan få A att frångå sin outtalade princip att alltid vara cool och betraktande.

Jag har klättrat i pansarvagnar. Hållt i vapen. Låtsas förstå hur diverse tekniska produkter fungerat. Klämt och känt på det mesta. Allt detta på på betald arbetstid.

Så fort jag gjort det jag skulle så förvandlades jag till 5 år gammal och extremt nyfiken. Skrämmande nyfiken. Kollega 1 kunde inte se det häftiga i att klämma ner sig i en tank. Jag kan. Och om jag gjorde.

Det tragiska är väl att jag verkligen tyckte att jag så tuff ut när jag stod i pansarvagnen. Näst intill otroligt tuff. Och det hängde med hela dagen. Snart vågar jag kanske släcka lampan i hallen när jag sover. Kanske alltså. Eller antagligen inte.


A.With a little touch of Rambo

PS.1 CK fortsätter att fira stora triumfer som goal-getter i Korpserien. Med okej medspelare skulle han vara ostoppbar. Och så lite kondis på det.

PS.2 När är det dags för cykelloppet då? Tokladdad.