tisdag, maj 23, 2006

Underhållningsplikt och Big Brother...

Utan skoj försmäkta jag på detta jobb.

Dagen får betecknas som relativt tråkig. Det måste vara någons fel. Alltså ska ett antal - (minusbetyg) delas ut.

Dagens minus får:

- CK, All-in och den allt jämnt lika bittre The Brat. Knappt ett mail för att roa upp A. För dåligt. Nån måste avgå. Av er alltså. Ett av era uppdrag är att maila lustigheter till A.

- Kollega 2 som uppenbarligen tror att morgontidningen har gått på lunch när jag vill läsa den.

- Big Brother. Och framförallt programledaren. Kommer inte ihåg vad hon heter nu men hon måste vara bland det sämsta som fått jobb på TV. Det enda vi kan vara säkra på är dock att hon på något konstigt sätt valts för att någon ser hennes potential för utseendet kan det inte vara.

Har inte hon varit med i någotslags debattprogramm om feminism eller något sånt. Eller uttalat sig om skeva kvinnoideal. Eller vill jag bara komma ihåg det så.

Men men så länge hon är med på TV, hetsar fram "romanser" som hon så sött kallar knulla i TV, att klippen på alla tjejer som åkt ut består av nakenbilder, alla tjejer som vart med har silikonbröst kommer jag aldrig aldrig kunna se seriöst på en tjej som säger att det är killtidningar som skapar en i vissa fall skevbild på hur tjejer ska se ut. Skulle faktiskt skämmas över att vara programledare för den skiten...

Det ännu mer skrämmande är att det sitter småtjejer och viftar med plakat om att de hejar på den drogromantiserande, labila, våldsamma idioten som vann. Jag höll givetvis på raggaren.

Sen så kanske man ska ha sett mer än 2-4 avsnitt för att kommentera. Men det är inte mitt problem.

Det vart ett rejält minus det där. Ord och inga visor från Le Blogg...

Förresten?

När ska de uppfinna de där resorna till andra planeter. Verkar mycket trevligare där. Ytterligare en sak som man typ lovade att man skulle kunna göra nu. Lägger till det på listan över saker som borde uppfinnas pronto. Tillsammans med teleportering och röst/blås/tankestyrd fjärrkontroll till tv:n.

Back to KTH Tore....


A. Som drömmer om semester med Princess Leia. In a galaxy far far away...

PS. Lois Lane, du slipper inte undan kritiken heller. Du har också underhållningsplikt.



2 Comments:

Blogger Peppe said...

A, Le Blogg blir bara bättre. I like.

8:51 fm  
Blogger A. said...

Tackar tackar :-)

10:26 fm  

Skicka en kommentar

<< Home