måndag, februari 26, 2007

"...Men har köpet blivit makulerat så drar vi inga pengar..."

"...Så du menar att det har dragits pengar från ditt konto men att du inte fått några biljetter..."

"... 3 gånger, sex biljetter varje gång. Så många får man inte köpa..."

"... Ja, jag vet inte vad som har hänt. Det är ju inte jag som dragit pengarna..."


A.

10 Comments:

Blogger Ninde said...

Dags att antyda att du är tjenis med "Plus Sverker" kanske?
På dem bara :)

4:11 em  
Blogger A. said...

Eller Aschberg och Insider. :-)

"...Här, bakom en boxadress gömmer sig Ticnet. Ett företag som lever på att sko sig på människor som vill se teater, konserter och idrottsevenemang. Inte nog med att de drar pengar för biljetter som inte leveras, de är i princip omöjliga att nå och när Insider tillslut kommer fram och ber att få tala med någon som är ansvarig möts vi av nekande svar. De talar om för oss att de ska återkomma. Något som inte sker..." ;-)


Har egentligen inget problem med om jag får tillbaka pengarna nu direkt eller om en vecka. Men gillar inte att bli dumförklarad och få det påtalat att det i princip är omöjligt att det hänt...

4:17 em  
Blogger Ninde said...

Håller helt med. Att saker går fel, shit happens kan man leva med. Med att det ska vara så svårt att be om ursäkt och rätta till problemet..morr ;)

4:37 em  
Blogger S said...

Just det med dumförklarandet är det värsta. Ville strypa snubben på Arlanda när vår ena väska försvunnit och han tittar på oss och:
-Är ni säkra på att ni stod vid rätt bagageband?
Eller är det skitvanligt att folk står vid fel band och väntar. Vad vet jag. Men då ville jag knyta en råbandsknop av hans slips.

4:39 em  
Blogger A. said...

Ninde & Sandra :

Ett enkelt; Vi ska kolla vad som hänt hade räckt.

Och helt ärligt Sandra. Det knyts alldeles för lite knutar på slipsar nu för tiden :-) Och det är väl naturligt att ni stått vid fel band. Men av en slump råkat få er första väska att magiskt hoppa över dit så ni kunde ta den...

5:05 em  
Blogger Björnen said...

Jobbigt. Dessvärre är de inte de enda "nätföretag" som är svåra att få tag på.
Man undrar ju lite hur många personer som inte har märkt att det har dragits extra pengar? Fär det lär väl ha hänt förr...

5:32 em  
Blogger S said...

Du har rätt. Jag borde gjort en slipsknut. Men då hade han nog bodyslammat väskan när de hittat den. Eller skickat den till Acapulco.

6:18 em  
Blogger A. said...

Björnen: Litar nog på Ticnet egentligen. De brukar gå att få tag på...

Sandra: Exakt. En slipsknut skulle han haft... hehe. Och du, åka och hämta väskan i Acapulco hade väl inte vart fel? :-)

8:44 fm  
Anonymous Anonym said...

Det dras ett preliminärt uttag men det kommer att makuleras efter max en vecka eftersom säljföretaget (ticnet) har makulerat köpet/ej godkänt köpet.
Om man vill att det preliminära köpet också ska försvinna så kontaktar man sin bank där de kan göra borttaget.

Hälsningar bankanställd:)

10:21 fm  
Blogger A. said...

Tack banken. Var väl egentligen inget större problem med pengarna. Men otroligt störande att bli bemött som en idiot när man påpekar det för Ticnet...

10:31 fm  

Skicka en kommentar

<< Home