måndag, juni 04, 2007

Och apropå konstiga saker....

Som jag egentligen skulle skrivit i förra inlägget men blev ivrig och glömde bort mig. Tävlingen. Medan jag satt i bilen och förbannade folk till höger och vänster så sa de på P3 att de skulle ha en tävling i Sveriges sämsta låttexter.

Om det har jag bara en sak att säga.

GRATTIS TOMAS LEDIN!!!!!


A.

7 Comments:

Blogger Björnen said...

Ledin ligger bra till men är sannerligen inte ensam tävlande.
Per Gessle är en ytterst stark konkurrent. Jag menar; mannen har skrivit "mästerliga" låttexter som "Jag tycker om när du tar på mig, jag tycker om dina bröst i morgonljuset." eller "Åh, om din kärleks stora pris är att dess feber gör mig vis, ber jag din servitris att komma med mer is för vem vill ha kontroll, under en spegelboll?"

Andra skräckexempel är t.ex. Martin: "Och du är så, yeah yeah, wow wow". Eller varför inte Alla vi med Friends in need (Dr Alban, Brolin, Borg m.fl.)? "Sommar och stränder, det vill alla ha. Brun utan ränder, så ska det va´. Gin tonic på stranden, ohlalala. En flicka i handen, det vill alla ha."

Ursäkta, skall bara iväg och kräkas lite...

9:44 em  
Blogger A. said...

Du menar att det är sämre än "vi möttes i en taxi eller var någon helt annanstans"... "vi stängde klubb efter klubb och naturligtvis kom du för sent till ditt jobb"... Men det finns en del kandidater. Men men...

10:22 em  
Anonymous Anonym said...

Jag hörde också på Christer, kanske var för nån vecka sedan, då var det nån text av Peter LeMarc. Värsta porrtexten! Jag minns inte vad det var nu, eller vad låten hette, men den var riktigt snuskig. Och dålig. Hoppas den vinner.

11:51 em  
Blogger Björnen said...

Vet faktiskt inte om det är sämre eller sämst. Är dålig på nyanser när det gäller sådana hemskheter. Kasst är kasst helt enkelt. Fast Niklas Strömstedt borde hamna lite längre ner bara för att han har den där guldtanden!

7:52 fm  
Blogger S said...

Ehum...nu vill ju egentligen inte jag förstöra Tomas Ledins promenadseger, men han har fåt competition av Stenmarck;

Jag vill kasta loss,
och lära mig slåss.
Raka av allt hår,
och bäras ut på bår.

11:29 fm  
Blogger A. said...

Du har så rätt Sandra. Det är en helt fantastisk text... :-)

1:58 em  
Blogger Ängeln said...

Dött lopp mellan Ledin & Gessle... utan tvivel..

3:17 em  

Skicka en kommentar

<< Home