fredag, juli 13, 2007

Le Metallica

Konsert igår och som vanligt skiner solen över Stadion. Som att vädret egentligen inte fattade att den var fylld med konstiga människor igår. Inte alls de där fina stiliga ståtliga människorna som brukar sitta där.
Ja, frånsett sektion X,Y och Z då...
Men så mycket norrländska, göteborgska och Gotländska har jag aldrig hört där.
När det gällde småländska så hörde jag mer i helgen.

Men solen tittade fram och det spelades musik som tom jag kände igen. Och jag brölade med lite lagom, jag klappade händer och allt det där.

Och så upptäckte jag ett par sköna typer.

Nr 1: The Brat. Han missade scenen helt och stirrade på läktaren. Han hade på långt håll upptäckt en snygging. I vitt. På sektion B. Sen var han besviken på att det var för lite tjejer i publiken. Han trodde vi skulle se Enrique Iglesisas tror jag...

Nr 2: Jag kallar honom för In-Your face-sångaren. Det är killen som kan en massa rader ur vissa låtar och för att visa kompisarna att han är med konstant vänder sig mot sina kompisar och förvrider ansiktet, försöker se hård ut och sjunger på ett maxavstånd av 10 cm från kompisens ansikte. Men bara ett par rader per låt.

Nr 3: Den vanlige killen som blir super hårdrockare. Jag kallar honom för "Hårdrocksgestkillen". Han jobbar stenhårt konserten igenom med "hårdrockstecknet" viftar konstant med pek- och lillfinger i luften. Sen går han idag tillbaka till sin bank och jobbar i kassan.

Nr 4: Nördkillen. Som klätt upp sig i mössa (ett måste om man har diakelt som inte är från Sthlmsområdet tydligen) viftar oavbrutet, hoppar, är så full så han inte kan stå och definitivt inte kommer att komma ihåg att han set Metallica.

Sen har vi pajasen. Som stod två rader framför mig typ och köpte öl och kastade iväg in i publiken. Lovar dig att om jag blivit träffad och sett att det var du. Som dessutom duckade efter varje kast ditt lilla fega as hade sett till att mina kompisar spöat dig åt mig...


Sen så är rocktjejer rätt sexiga har jag kommit fram till. Själv är jag ju prydlig som en korgosse så jag antar att opposites attract...


A.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Attans att du inte fick höra någon småländska, för det mår ju alla bra av... ;)

12:31 em  
Blogger A. said...

Du har så rätt Ida. Jag saknade den...

3:36 em  

Skicka en kommentar

<< Home