tisdag, juli 10, 2007

Otäcka Djur


På Söndag ska jag till Kolmården. Men en guddotter och hennes famil. Ida var spänd på Maraboustorkar för att de såg ut som gubbar skrev hon. Jag tror det beror på att Ida gillar choklad.

Jag ser mest framemot Isbjörnarna. Och Girafferna. Och jag kommer givetvis berätta skrönan om Giraffen som kräks ner i bilen.
Sist jag var på Kolmården förstördes den resan av Jörgen Jönsson.


När det gäller min semester i Gessle-land har de första interna stridigheterna redan dykt upp. Kan bli en bra vecka.

5 Comments:

Blogger ajja said...

Isbjörnarna finns inte mera på Kolmorden till allas besvikelse! De fick nått slags virus och mådde inte bra där och skeppades till ett större Zoo i Danmark eller om det nu va Skåne, men ja tror det var Danmak, för den lille Isbjörnsunge aftonblasan skriver om hela tiden tror jag är svenskättad (om man nu kan säga så.. hehe)

Jag börja nästan grina när ja glodde ner i den stoooooooooora tomma grejjen där isbjörnarna bodde, det va nämligen mest drag på dom jämt :) Låg me magen upp och gjorde söta saker som sov på varandra osv. Men Sälarna är bra drag på så gå dit! Och glöm int egå ner för trappan för att titta på dom under vattnet åsså!

Och så måste ni gå på terrariet sen när ni kommer ut igen. Det är coolast :)

Have fun! Ja skulle lätt kunna åka dit en ggn i veckan :)

p.s Tro INTE att tigerworld är coolt och ni MÅSTE åka safariparken antingen me buss eller bil, men se då upp för strutsarna dom är så nyfikn att de kan stanna bilar i upp till en timme. Girafferna är inte så många längre, mest är dom i safariparken och det finns bara 2 elefanter som är relativt unga ung 11 år gammla, de andra 6 fick dom avlva för när det nu var, de fick nån zoosjuka :( MEN noshörningarna är coola.

11:43 fm  
Anonymous Anonym said...

Nu är jag lissen för att jag inte åkte safarituren....*gråter en skvätt...igen*

12:28 em  
Anonymous Anonym said...

Jaa, men vafan var girafferna? Var dom i safariparken? Och sälarna? Varför missade vi sälarna? Jo, för vi hann inte. Vi kom dit kl 11 och parken 18. Hur många timmar som helst kan man tycka, men nä. Och Maraboustorken var ju faktiskt rätt äcklig, trots att jag gillar choklad, haha. Men akta dig för snusk-zebran..

12:42 em  
Blogger A. said...

Ajja: You say what? Ingen Isbjörn? Fan... Terrariet, har de krokodiler? Då vågar jag inte...

Zany: Ingen safaritur? Var det Ida som förbjöd dig? Typiskt...

Ida: Har du förbjudit Zany från Safarituren? ;-) Sälar är alltid coola. Men storkar räknas till fåglar och såna gillar jag inte. Är lite spänd på snusk-zebran faktiskt... hehe

3:47 em  
Anonymous Anonym said...

Nu vill jag att vi alla fokuserar på aporna. Apor är alltid bäst!

5:02 em  

Skicka en kommentar

<< Home