onsdag, augusti 22, 2007

Lite som berg och dalbana

Igår tvättade jag för första gången en bil i en biltvätt. Jag har levt på att tvätta bilen för hand tidigare eller enligt teorin att vintersmuts lägger sig som en skyddande hinna på lacken. Därav tvättar jag inte bilen (Ekset alltså) på vintrarna.

Men igår. In till Statoil. Hamnade bakom en kvinna i kön* som inte kunde köra in sin bil själv. Fick springa och hämta personalen som körde in henne. Och bilen.
Sen var det min tur. Hade glömt hur kul det är att sitta i en bil som skakar och känns som den åker fast den står still.

Sen ställde jag mig och tittade på min bil.
Den glänste.
Jag glänste, var nämligen rätt svettig.

Hade nämligen varit på storbesök i Galleria norr om stan. Aldrig mer ska jag frivilligt åka till en galleria med Food Court. Aldrig. Fy fan vad det luktar. Och hur har folk tid att sitta där hela dagarna. Eller är det så att det byts folk?

Hur som helst. Le Twin får ett squashracket i födelsedagspresent. Inte för att ett eget squashrack kommer hjälpa honom. Har är dömd till evigt förlorande.

Sen har jag eventuellt en liten plan att dra i en maskin på gymmet ikväll. Men bara om det inte är några killar i strumplästen och spräckliga brallor där. Fast jag vet inte. Vill ju inte bli en bodybuilder.

Kaffe? Jo jag tror det.


A.

2 Comments:

Blogger Ninde said...

Har också märkt att vissa inte kör in sina bilar själva. Enligt ryktet speciellt på mackar där snygga killar jobbar.. ;)

1:50 em  
Blogger A. said...

Men Ninde. Så gör man inte ;-)

10:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home