onsdag, januari 30, 2008

Fan fan fan...

Skulle kunna vara en liten bit med Thåström. Eller så kunde de vara de ord som i konstant och ström kom ut ur min mun under dagens squashmatch mot Le Twin.

Eller match och match. Hinner man förlora med 3-0, 3-0 i set på knappa 50 minuter är det inte mycket till match. Och eftersom jag bestitter den föga beundransvärda egenskapen av att vara en dålig vinnare tog han naturligtvis varje chans att håna mig.

Men kommentarer som "... gör du till dig med flit..." gillar jag inte. Så då fick han igen. Han råkade stå i vägen så jag lappade till honom med racketet allt vad jag hade över låren.
Nu skäms jag. Eller nej. Men det var lite onödigt för han har vid de tillfällen jag vunnit inte tagit till såna knep.

Imorgon är jag i Oslo.
Jag flyger Business Class. Det ni.
Det kommer bli en dag som går i skällandets tecken. Första mötet ska jag skälla på folk. Andra mötet kommer folk skälla på mig för att jag inte skällt i tid på de vid de första mötet.

Undrar om jag ska vara sakligt kall eller arg som ett bi. Jag är nog bättre på att vara sakligt kall rejält bitsk i kommentarer men det kan vara rätt befriande att rya i lite ordentligt.


Nej nu ska jag ringa och be brorsan om ursäkt tror jag. Han hade ett rejält märke.
Not my proudest moment.

A.

3 Comments:

Blogger S said...

Eftersom jag är sjuk och känner mig snällare än vanligt kan jag bjuda på ett av mina not proudest moments. Jag nöp mitt ex när vi spelade monopol. Ganska hårt. För att han satt och fulhöll på gator (precis som jag skulle gjort). Så då nöp jag honom i benet. Ganska hårt. Men det är inte anledningen till att vi inte är tillsammans nu.

Att slå till någon med racketet är mer hardcore. Är det något du rekommenderar som min squashinstruktör?

8:56 fm  
Blogger S said...

Att jag upprepat mig i kommentaren är bevis nog på att det är bra att jag är hemma från jobbet idag. Jag är inte kapabel att skriva juridisk smörja idag.

8:57 fm  
Blogger A. said...

Nej Sandra, det är inget jag rekommenderar alls. Egentligen. Men var sur som ett bi igår. Och Le Twin verkar stundtals vara rätt lik mig och tog sin chans att jävlas. Och jag råkade sopa till honom på låret. Men generellt inget jag rekommenderar..

Bra att du är hemma idag. ;-)

9:05 em  

Skicka en kommentar

<< Home