måndag, maj 19, 2008

Snodd utmaning

Inte nog med att jag snodde utmaningen av Dot. Jag orkar inte ens byta rubrik.
Den verkar handla om mig. Och vad jag pysslat med.

För 5 år sen:
Hade jag precis pluggat klart tror jag. Och arbetade hos folket från Landet Långt österut. Och kunde absolut ingenting. Jag bodde tillsammans med exet. Och jag spelade fotboll. Och hade ganska kort hår.

För 3 år sen:
Bodde jag fortfarande med mitt ex. Fast hon kommit på en jättebra ide tyckte hon.
Att flytta.
Egentligen en ganska bra ide om jag ska vara ärlig. I alla fall med facit i hand. Jag hade lite längre hår och spelade fotboll. Jag tror att Lillbrorsan precis börjat plugga typ. Med andra ord låna pengar av Banca A.

För 1 år sen:
Hade jag precis bytt jobb till det företag vars tjänster inte alls gick att använda i fredags. Jag hade precis kommit på att jag borde ha blivit riddare efter en resa till Malta. Jag spelade lite fotboll. Fast nästan inte alls. Jag var nyklippt.
Jag var dessutom bloggägare.

För 3 månader sen:
Var det februari och jag arbetade en massa. Logiskt sätt borde jag varit rätt nyklippt och glad. Förmodligen rätt blek efter att inte ha sett solen på en månad minst.

Igår:
Så var jag sjukt sliten efter en fotbollsmatch och en 30-årsfest med temat sprit. Jag hade dessutom ätit lite onyttigt och tyckte säkert att jag förtjänade den långa tuppluren som jag tog. Senare på kvällen jobbade jag lite och skickade överslätande SMS för att låtsas att jag bara skojade i lördagskväll...
Jag hade dessutom inte fixat håret.

Idag:
Har jag jobbat sen klockan 07.30 imorse. Och ätit fisk med ris till middag. Jag ska snart ta en promenad på minst en timme eftersom jag inte hann hem från jobbet i tid för träningen.

Imorgon:
Har jag ett telefonmöte klockan 8, ett nytt klockan 9 och sen massa pappersarbete. Inte nöjd. Men det kommer nog något gott ut ur det.

Om ett år:
Har jag en annan lite högre position på jobbet. Det är jag helt säker på. Dessutom planerar jag att ha ramlat på The Love of my life av en slump och har blivit världens roligaste farbror.*
Jag har nog dessutom äntligen hittat den frisyr som bäst matchar mina blåa ögon och mina öron.


A.

*Här kommer säkert Lillbrorsan att påpeka att han kommer vara det men gissa vem som har råd att köpa godis åt det lilla barnet.

5 Comments:

Blogger Charlie said...

Du och din frippa.
Är du säker på att du inte är lite gay trots allt och borde göra söndagar till Patricia söndagar och där ramla över the love of your life?

:)

8:01 em  
Blogger A. said...

Hehe... Hörru du. Jag är rätt säker. Och Patricia-söndagar är inte aktuellt än hehe.

8:48 em  
Blogger 404 said...

På tal om riddare, gick det bra med ditt fäktande eller ansåg du att det var bättre att fly... :)

7:59 fm  
Blogger A. said...

Jag var där två gånger. Det var skittråkigt. Rent ut sagt hur trist som helst... Bara en massa positioner som vi skulle träna på. Fick lägga de pengarna på blåskontot.

Jag får bli en autodidakt riddare istället....

8:25 fm  
Blogger A. said...

Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

8:25 fm  

Skicka en kommentar

<< Home