torsdag, november 11, 2010

Saker jag inte förstår..

Nu är vi i affären igen.

Men vem orkar egentligen ta med egen plastpåse till affären?
Hur kan man inte säga hej till kassörskan?
Och hur kan man själv föreslå att man kan gå före för man har bara så lite och bråttom? *


Och en generell. Hur kan torsdagar vara så sjukt dåliga tv-dagar. Fattar inte. Alla är ju hemma och trötta inför helgen.


A.


* Den gubben som dessutom var pensionär fick svaret att jag också hade bråttom och hade väntat. Nästa gång ska jag släppa förbi honom med kommentaren att jag förstår att han har bråttom för att hinna äta det han handlat innan han dör...

5 Comments:

Blogger grannfrun spekulerar said...

Torsdagar? ALLA dagar.

Hjälp honom packa i och ge honom en spark på vägen ut=)

Bilder på Preben saknas.

9:59 fm  
Anonymous Liz said...

Jag får hjärnblödning på månadshandlande småbarnsföräldrar som är omedelbart före en i kön mitt i lunchrusningen när man själv står där med en, högst två artiklar och de har en överfull vagn med en överfull korg ovanpå och fem snoriga barn som gapar och studsar runt och har sig8jag trodde un gar skulle vara på dagis under lunchrusningen?). Jag hör nog inte till dem som ber om att bli förbisläppt men brukar själv ha för vana att släppa förbi någon som jag ser har en eller två grejer och jag vet min korg tar en kvart att scanna... Blir jag en sån där när jag avlar av mig, visa mig den här kommentaren och ge mig stryk :)

1:23 em  
Blogger A. said...

Liz, lovar att visa den men stryk känns lite hårt ;-)

12:28 em  
Anonymous lisa said...

Ojojoj! Som extraarbetande kassörska kan jag berätta att man kan vara glad, nej lycklig, när kunder säger hej... Eller ens ser en i ögonen. Märkligt vilket beteende en del folk tycker är ok. Faktiskt mkt, mkt märkligt. (Lite surt att dra alla över en kam så där, vissa är ju fantastiskt trevliga så klart).

8:55 em  
Blogger A. said...

Jag tycker det är en skyldighet att säga hej till kassören/kassörskan. Och hej då.

Det gör man om man handlar kläder.

4:43 em  

Skicka en kommentar

<< Home