tisdag, januari 31, 2006

A avslöjar

Efter ha gått ut hårt med att såga skrönan om att en tand löses upp över natten i Coca-Cola fortsätter jag med den som min mormor berättade för mig.


"... Om man leker med elden kissar man på sig..."

Nej det gör man inte, däremot så kissar man faktiskt på sig om någon doppar ens fingrar i varmt vatten när man sover. Nej tänker inte förklara hur jag vet det men det var i alla fall inte mina fingrar som var i vattnet.

Men det funkar.

Åter till det om eld och kissa på sig. Mormor du hade fel, det värsta som kan hända är att man eldar upp något eller att man bränner sig som fan... Vilket kanske är värre...

Ja, idag är det sjukt tråkigt på jobbet. En av kollegorna tror jag kommer dö av skörbjugg tror jag. Hon överöser mig med frukt idag med. Ännu en banan jag låtsas äta för att slänga. Men äpplet och päronet var gott idag med.

Tanten tror nog mina tänder är som hennes, kass, för hon skalar frukten åt mig. Har inte fått skalad frukt av nån sen dagis tror jag men det är gott.


A.


Ps. The Brat, har gått i din modeskola från Laroy och Stureplan idag. En ljusrosa skjorta tillsammans med en stålgrå slips... Hade jag bara haft ett backslick hade jag hängt på dig ut i Sthlmsnatten....