söndag, januari 29, 2006

Utmaning...

Hmm, åkte på den här utmaningen av Ajja. Kolla hennes femte "egenhet/ovana" ...

Jag som tycker det är avslappnande att diska. Lödder är kul...

Dammsuga suger dock...



Så här var det i alla fall.


Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar.



Nåja över till mina egna.

- Nycklar, vet aldrig var de är, var jag har lagt dem. Har nyckelskåp för syns skull. Vet inte hur många gånger jag i panik på morgonen letat efter mina nycklar för att öppna dörren och hitta dem i låset. Bor på markplan med "egen ingång"... Välkomna, Nycklarna sitter i dörren.

- Kläder... ramlar av mig. Överallt.

- Allting igång syndromet. Har en förkärlek för att ha TV och Stereo på samtidigt, med ljudet på samtidigt som jag läser en bok, diskar eller är och handlar...

- Texttv/Zappande... Sida 300, kan ha hänt något och jag klarar inte av reklam.

- Somna. Fruktansvärt lätt. I bilar om jag inte kör somnar garanterat på en väg som är längre än en halvtimme. Samma sak med tåg & flyg. Somnar oftast innan starten på plan. Irriterande eftersom jag tycker att det är ganska mäktigt med starter...

Jag utmanar i min tur:ja, vilka då egentligen... är ju beginner på det här och vet ju inte vilka jag ska utmana... Får man återkomma med det?



A - inte lika bitter som igår.

2 Comments:

Blogger ajja said...

Hmm, om du nu lider av narkolepsi (Refererar till att du somnar överallt) kan du inte ansvara för disken jämt ju. Risken att du sticker dig på en kniv kan vara för stor. :) Tröttis..

4:03 em  
Blogger A. said...

Hmm... du såg inte kombinationen med resande :-)

8:27 fm  

Skicka en kommentar

<< Home