onsdag, januari 25, 2006

Discovery

I ett mail från Clark Kent avslöjar han en mängd olika detaljer från något program på Discovery. Inte alltid rumsrena detaljer men kan hålla med honom att det är en grym kanal.

Såg själv lite på Discovery Mix och ett program om män och kvinnors kroppar. Mkt intressant. Avslutningen på det hela var att vi tränade på gym för att göra oss attraktiva för det andra könet.

No shit Einstein...


Men inte jag inte.... Tränar inte på gym. Hatar det. Är ju rätt ensam också men har singelkompisar som springer runt där så det finns inget samband. Men ibland blir jag tvingad ner dit för att cykla men skulle aldrig röra en maskin. Sist jag gjorde det tog jag en maskin efter en liten tjej... Drog mig blå i ansiktet. Rubbade inte skiten. Gick hem...

Tillbaks till Discovery. Ordet Gym kommer från grekiskans Gymnos som betyder naken. Skulle kunna få mig att gå till gymmet mer frekvent. Frågan är hur många andra som kommer samtidigt...

Får ta det efter min 5 kilos nedgång... :-)


A.

3 Comments:

Blogger ajja said...

Men HAHAHAHAH. betyder det naken?? Hur fick man ihop det med vanligt Gym. Intressant som faan.

Å du låter som en liten brutta när du yrar om dina fem kilo ;)
Har jag missat det totalt eller är det ett rent slå vad (Vassen?)? Eller bara ett nyårslöfte?

9:24 em  
Anonymous Anonym said...

tyckte du sa att du redan hade gått ner en hel del? förresten så klagade ck på er andra att ni inte uppsakttade det roliga i programmet. lite kul var det.

8:02 fm  
Blogger A. said...

hehe...

Innerst inne är jag en liten tonårstjej som inte tror jag duger :-)

Nu är det inget vad utan ett nyårslöfte, jag har aldrig hållt ett sånt i hela mitt liv förutom när jag lovade att inte sluta dricka sprit som 18-åring.


Lois - Jag tyckte det var kul!

9:15 fm  

Skicka en kommentar

<< Home