torsdag, januari 19, 2006

Idag

Är vi (jag och min Blogg) på ovanligt bra humör. Har just blivit diagnostiserad med icke halsfluss. Det betyder att jag inte har halsfluss. Diagnosen har jag ställt själv, har nämligen inte tid.

Har haft ont i halsen i sen nyår. Vad gjorde jag egentligen? Rykten har ju framkommit om att jag missat en del spännande... Geishan har hintat lite grejer och suttit med ett sjukt stort leende de senaste dagarna. Hon känner dessutom igen A i konstiga positioner.

Idag har jag inte snusat på exakt 16 dagar tror jag. Eller sen den 2:a januari. Otroligt. Väntar fortfarande på abstinensen.... Har ju mer abstinens efter McD om jag inte vart där på två dagar.


Ikväll blir det spinning, CK - Vågar du fortfarande ställa upp?

En viktig sak med spinning. De flesta som går på gym och spinning är ju motionärer. Vissa mongon* som tycker det är kul att lyfta skrot, spegla sig och sånt finns ju också...

Vi motionärer är inte pinnsmala. Varför görs då alla spinningcyklar med extremt smala sadlar? Det kan inte bara vara jag som knappt får plats på den?? Framför fler cyklar med stora sadlar. Riktigt gamla hederliga kärringsadlar vill jag ha. Ska ta med egen sadel ikväll... och verktygslådan** så jag får den på plats*.


A.

*Ber om ursäkt till alla som gillar att lyfta skrot. Ni är inte mongon. Ni är säkert trevliga. Bara för att det är lika viktigt att spegla sig när man tränar innebär inte det att man är slö eller konstig.

** Nu fick jag det sagt att jag har en verktygslåda. Ingen tumme mitt i handen här.