torsdag, januari 05, 2006

Narnia.

Hej alla glada Le Bloggläsare.

Imorgon är vi lediga. Ja inte alla för The brat ska visst ha flytthjälp... Tjänster och gentjänster. Kanske det lilla trollet ska med?

Igår kväll tog sig två stolta och friska unga män för att se på Bio. I god macho-anda skulle vi se King-Kong. En stor apa. Tuffare än så kan det inte tyckte A och hans vän. De anländer till Kista med glada miner. King Kong är slutsåld. Narnia blir filmen som ses. Inte exakt lika macho men ändå.

Eftersom A är äldst i salongen utan barn och hans två veckor yngre kompis näst äldst utan barn är det lite överraskande att jag är den som skriker högt åt filmens enda två "bu-effekter"

Den lilla skitungen med jättepåsen godis* skratta åt mig... dessutom var filmen rent ut sagt usel. Tyvärr. Den gamla tv varianten är såååå mycket bättre.


Jag är inne på Dag 3 utan snus nu och trots att jag är lite sugen, ungefär lika otrevlig som tidigare går det bra. Lite besviken över att under ett par års tid spenderat mellan 5-6000 kronor om året på något som inte ens kan ge mig riktigt abstinens**.

Hade sett framför mig hur jag skakade i hela kroppen, darrade, svettades, låg fastbunden i sängen (nej det var visst en annan fantasi)....

Hur som helst så är nyårslöfte 1 inom snar framtid klart. Hoppas jag.



A. I meningslöshetens tjänst



PS. Dagens låt är förresten Moneybrother med Building walls around us

* Mitt godis var ju givetvis slut innan filmen.
** Hade större abstinens efter McD på annandagen fast där har jag ju spenderat bra mycket mer pengar än på snus....