onsdag, februari 22, 2006

Från en ytterlighet till en annan...

Då jag av naturen är en ganska gnällig typ hörde ni mina problem sovandet härom natten. Förmodligen var jag drabbad av narkolepsi och andra svåra åkommor som gjorde att jag sov som en dåre.

Inatt drabbades jag av det motsatta. Nu lider jag av insomnia... Efter att ha tränat stenhårt i en och en halvtimme var det tvärt omöjligt att somna. Låg vaken och såg på i tur och ordning, Seinfeld, OZ, Par i Brott, Baywatch (utom slutet) och Magnum.

Fan vad bra Mitch i Baywatch är. Har lite svårt att bestämma mig för om man skulle vilja ha honom som mentor eller bästa kompis. Om jag tar honom som mentor kan jag ha Brandon i Beverly Hills om bästa kompis. Borde vara en garanti för att aldrig göra ett fel igen i hela livet... Bara goda gärningar.


Däremot är det en skandal att Magnum P.I sänds så sent/tidigt... Tom Selleck kan vara den coolaste privatdektektiven någonsin!

Idag ryktas det dessutom att A ska bli bjuden på lunch. Normalt sett hade jag uppskattat det men nu ser jag min powernap i kontorsstolen flyga sin kos...


A. Expert på natt tv...