fredag, mars 03, 2006

CSN, Tomas L, Karlavagnen och Mångkultur...

Då var det fredag. Morgonen började på bästa sätt. Inget tryck i duschen. Jag fick ila som en utter mellan strålarna för att bli träffad och då är jag ändå inte direkt pinnsmal. Jag står ganska stadigt då det blåser :-) Hur som helst lyckades jag bli lite blöt ändå :-)

Återigen, när ska det sluta snöa?? Kung Bore visar sitt rätta jag i dagarna.

Helg nästan inom räckhåll... nästan så man kan ta på ledigheten. Tyvärr har kollegan strulat till det lite... Resulterar i att A måste iväg till skatteverket idag. En myndighet med populäritet i paritet med CSN.

Helt säker på att om CSN skulle ha en kampsång skulle Tomas Ledin göra den. Eller det har han ju gjort för hur ska man annars tolka "Gilla Läget"?

Helg ja, dags för A att ta tag i sitt kulturuppdrag. Hörde dessutom på P4 igår. Karlavagnen. Lite småkul. Ringer in en massa tokar och pratar om vad som helst. Igår diskuterades att det är "Mångkulturens" år i år. Inte för att jag vet vad det betyder men det passar mig som handen i handsken med mitt nya mål...

Dessutom när staten går in med stora pengar för detta så vill man ju inte missa det. 3 Miljoner satsas, det är ju ändå 33 öre per innevånare...

Det lutar åt Naturhistoriska museet på söndag.

A.

Ps. Kan ha brutit handleden när jag boxades igår... Högerhanden också. Passar en högerhänt illa...

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Bryta armen. Inte kul! :-(

12:09 em  
Blogger A. said...

Om sanningen ska fram är jag nog rätt säker på att den inte är bruten men ont i handleden gör det och då jag lever efter devisen, "...tycker inte jag synd om mig så gör ingen annan det heller..." så fick den på Le Blogg vara bruten :-)

1:06 em  
Anonymous Anonym said...

*s*

alla dina bloggläsare kommer stå och smyga på dig bland de uppstoppade fåglarna, för vi veeet att du är där för att träna bort fobin ;)

1:48 em  
Blogger A. said...

Så muycket för att låtsas satsa på bli lite kulturell. Avslöjad direkt...

Killen som gråtande och skakande tar sig fram till fåglarna är jag :-)

3:34 em  
Anonymous Anonym said...

Nu är dot elak. Dot borde själv ta och göra något som är så där hotfullt! De har säkert fågelinfluensan, SARS och galna kosjukan. Minst. :)

7:02 em  

Skicka en kommentar

<< Home