onsdag, mars 15, 2006

Snart lunch..

Och då har exakt halva arbetsveckan gått.

Dags att ta fram planeringen för helgen. I sann mångkulturår-anda så ligger ett museum på listan. Förra helgen fick det strykas men då jag dock både sett dvärgar, läderbyxor, operahus och en barockpark i Hannover så anser jag att jag klarade mig med betyden Väl Godkänd.

Listan över alternativa förslag har minskats ner till 2, det står mellan Historiska museet och Armemuseum. Tanken var annars Riksmuseum men det har råkat utföre en trist historia av "bad-mouthing" så jag väntar med det.

Matchpremiär för A dessutom på söndag om Kung Bore är på bättre humör. Känns väl rätt tveksamt just nu.

För övrigt är "The Office" en otroligt rolig serie, även om amerikanosarna var tvungen att göra en egen variant. Dwight är hur skön som helst och ska killen jag just lyckades glömma namnet på receptionisten på fall??? Frågorna hopar sig.

Miss icke neste episode av...*


A.


* Var har bröderna Drövel(?) tagit vägen? Alltid sjukt spännande avslutningar...


Ps. Ryktas om att någon spelade The Brat ett grym spratt igår. Och det var inte någon som gömt hans brylcreme för att få till backslicket. Slutade dock väl med en stor flaska skumpa. Som givetvis ska avnjutas i sällskap med A. Kommer kännas lagom straight i melodifestivaltider att dricka lite bubbel i smala glas två killar...

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

bröderne dahl var det väl ändå?

4:01 em  
Blogger A. said...

Jo det var det nog... Men varför har Drövel fastnat på min hjärna?

4:08 em  

Skicka en kommentar

<< Home