måndag, augusti 21, 2006

Omtumlande

Då var det vanlig måndag igen då. Känns väl helt ärligt sådär.

Sen i fredags klockan 15.00 har det funnits en hel del att tänka på. Jag har inte fått nytt jobb. Däremot ett par klara hintar om att jag är högaktuell för en viss tjänst. Som innebär att A inte kommer finnas i Sverige så speciellt mycket. Kanske halva året.

Spännande som fan lät det i alla fall.

Efter det åkte jag och tittade på en liten bebis. Gustav Tage S. Liten krabat. Efter noga ha varnat föräldrarna som vänligt nog döpt sitt barn efter mig. Varningen ja. Efter ha sagt att jag oftast anser att nyfödda barn är rätt fula så tittade jag på barnet. Det sov. Och var inte den fulast bebis jag sett.
Som avslutning på kvällen satte jag mig hos min Granne Agda 77 och hennes son 53 och drack gin&tonic. Agda är en trevlig tant. Vi skvallrade om de andra grannarna. A är ett socialt geni.*

Lördag. Storshopping. Alltså Systemet och Hemtex. Sen kräftskiva. Lillbrorsan och jag tog tag i sångerna och ledde den sedvanliga snapssången. Tyvärr kunde vi bara en snapsvisa förutom Helan och till slut var folk rätt trötta på "när solen går ner..."
Men sjunger ingen annan så.

Iväg till lokala dräggstället och hänga där. En dörrvakt borde automatiskt avstängas från sitt jobb då jag inte skulle ha släppts in. Inte det minsta in. Men in kom jag, dansade gjorde jag, drack ännu mer gjorde jag och raggade på en kompis stora syrra. Hon visste vem jag var men inte tvärtom. Fick en hel del gliringar på gårdagens match...
Men det var jag nog värd. Fast lite smickrad var hon nog. Kanske. Eller hon skrattade i alla fall.

Vad kan vi lära oss av det här då?
Antagligen ingenting.


A. Tvådagarsbakis


* På allvar alltså. Antingen genomfalsk eller ett socialt geni.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vi var nog inte på samma kräftskiva ändå...:(

8:50 fm  
Blogger A. said...

Hehe.. Nej, med största sannolikhet inte, men jag hade kul ändå ;-)

9:01 fm  
Anonymous Anonym said...

Aaah bra..:o)
Jag med, men kräftorna var starka i år;)

9:09 fm  

Skicka en kommentar

<< Home