fredag, mars 09, 2007

Flytetyg.

Helg igen.

Nada planer. Förutom att jag aldrig lagar mat på fredagkvällar. Alltså lutar det åt Thai-haket.
Alkohol skulle ju vara uteslutet men misstänker att kompis H som blivit utslängd hemifrån pga ett dansspektakel på 4:an kommer att ha med sig något gott att dricka.

Kan dock direkt utlova att ni slipper historier om hur folk somnar i duschar, glömmer bort var det varit och vem de egentligen är. I alla fall i kväll.


En liten plan finns. Och här kommer jobbet in i bilden. Och en fördel med jobbet. Gratis entre till alla mässor i hela Sverige.

Alltså finns jag här någongång under helgen.

www.alltforsjon.com


Och närmare bestämt dreglande vid den här. För 5:e året i rad.
http://www.flippermarin.se/Common/UserFiles/Products/
Boats/New/Images/aq23dc_15_web.jpg


Förra året trodde folk att den låg i en liten pool. Det var fel. Hade de gått runt hela båten hade ni sett mig krampaktigt hänga i en fendert med öppen mun. Kanske inte den mest smickrande synen. Men jag kan inte garantera att det inte händet igen.

I år hoppas jag dessutom på bättre utdelning på give-aways. Förra året kom jag hem med endast en reflex efter en hel dags trånande. Iofs har jag trånat hela kvällar på krogen utan att få något med mig hem. Olika perspektiv.

Ha en bueno helg.

A.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Dreglar du sådär mycket på krogen också så har jag viss förståelse för det faktiskt ;)

3:53 em  
Blogger A. said...

Haha... Du har en poäng. Även om du blandar ihop de två. Dreglet var runt båten, trånandet i övrigt för att få saker... ;-)hehe.

4:03 em  
Blogger Björnen said...

Ja, vad fasen har hänt med alla give-aways?! Tackar vet jag när man som liten parvel gick hem från mässor med bärkassar fyllde med godis, kepsar och andra kul saker. Det kanske kan ha att göra med att det inte är lika gulligt med en trånande 32-åring som en trånande 7-åring...

Fast en 32-åring har råd att köpa dyrare saker och borde vara prioriterad i dessa sammanhang.

7:48 em  
Blogger A. said...

Du har ju så rätt... även om iaf jag tyvärr just på båtmässan känner att min köpkraft är lite tveksam...:)

8:22 em  

Skicka en kommentar

<< Home