tisdag, mars 13, 2007

Le Utmaning

Jaha. Utmanad av Moi , och det var väl på tiden. Ingen utmanar mig alls ju. Le Utmaning.

Regler: (trots att jag uppenbarligen är sist i Sverige med den här så skriver jag reglerna)
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa utmanarens blogg för mer information.

Sex underliga saker om A. Eller sex egendomliga. Blir inte lätt. På allvar alltså. Jag vet inte om jag har sex ovanliga eller egendomliga saker för mig.

De sex. The six, Die Sechs...

1. Jag säger Prosit till mig själv om ingen annan gör det när jag nyser.

2. Jag är jävligt osportslig när det gäller fotboll om jag spelar själv. Och grinig. Och nu menar jag riktigt osportslig. Och riktigt grinig. Börjar i den sekunden matchen börjar och slutar när matchen är slut.


3. Så fort jag går förbi en bil med öppen ruta tänker jag på hur kul det vore att kasta in något skräp där. Bara för att se reaktionen.

4. Kunde egentligen på allvar inte bry mig mindre om musik. Visst jag lyssnar på det och har lite åsikter om det men skulle, helt på allvar, inte sakna det om det försvann/förbjöds. I'm about talking...

5. Jag är nervös när jag kollar brevlådan varje dag. Och blir glad när den är tom. (får man för mycket räkningar kanske?)

6. Jag tycker pannkakor är bland det äckligaste man kan äta.


Vet inte om det var så jävla egendomligt egentligen. Men det här är vad jag bjuder på.


A.

De som blir utmanade blir K, Lill-K, och Ninde. Och La Ida. Sen tror jag alla har gjort den... Le Bear kanske?



12 Comments:

Blogger Ninde said...

Men A. Skulle inte sakna musik om den försvann/förbjöds..vad är det för smyg-talibanism? Alltså skulle du inte sakna dina Metallica biljetter om de försvann under mystiska omständigheter? ;)

10:32 fm  
Blogger A. said...

Smygtaliban... Tack för den, ett argument jag läst någon annanstans av någon annan i ett annat sammanhang... ;-)

Nu skrev jag väl inte att jag tyckte det skulle förbjudas? Men helt ärligt, visst skulle jag sakna mina Metallicabiljetter men i ett längre och större perspektiv är musik totalt oviktigt för mig.

Men det är väl inte samma sak som att jag ville förbjuda det? Och du får gärna förklara kopplingen till talibanism :-)

10:44 fm  
Blogger Peppe said...

Sexan är ganska intressant. Kan du motivera?

10:47 fm  
Blogger A. said...

Peps. Nej det kan jag egentligen inte. Inte mer än att jag inte gillar smaken eller konsistensen. Det har jag aldrig gjort. Inte ens som liten pojk...

Sen kan du lägga till att i ett års tid vara tvungen att äta pannkakor varje torsdag. Inte för att det var gott men för att man var hungrig. Tror det var då jag utvecklade min specialegenskap att helt enkelt kunna strunta i att bli hungrig och lätt klara mig utan att äta på säkert ett dygn...Utan att det påverkar mig.

10:53 fm  
Anonymous Anonym said...

Nån måste ju alltid vara sist också. Men bevisligen är du inte det i denna utmaning. Jag kommer ju efter...

Men eftersom jag lever efter devisen: "Fint folk kommer sent" gillar jag att vara sist. Så det så. :)

10:57 fm  
Blogger Ninde said...

Med taliban= Ingen musik-Ingen saknad.
Med a= Ingen musik-Ingen saknad
Tack för att du betonade att du inte aktivt skulle gå in och jobba för ett förbud. Bara att du inte skulle joina oss andra som älskar musik och skulle kämpa för att få behålla den rätten att lyssna/spela musik..

Du får gärna förklara att du skulle sakna sina biljetter nu. Men i ett längre perspektiv inte sakna alls att aldrig mer få höra dina favoritband?

11:03 fm  
Blogger A. said...

K: Klart fint folk kommer sent. Jag trodde ju jag var sist...

Ninde: Nu drar du lite väl stora slutsatser?

Listan var 6 egendomliga saker om mig a.k.a talibanen...

Musik är inte viktigt för mig i motsats till för många andra. Dock finns det en mängd andra saker jag skulle sakna om de försvann...
T.e.x att inte kunna stå och frysa på en fotbollsläktare, i oktober, i ösregn och gå hem besviken om DIF förlorat. Men jag förstår att andra inte skulle sakna det det minsta och tycker det är helt oviktigt. :-) Det musik ger er andra kanske jag får på andra håll?

Sen nej, jag skulle inte sakna mina favoritartister speciellt mycket. Finns andra saker som berör mig mer i så fall.
Sen att jämställa det med att jag ställer mig bakom ett förbud är ju en otroligt fri tolkning som i princip betyder att allt som är oviktigt för en själv, eller som man inte skulle sakna är värda att förbjuda...

Så står det inte riktigt va?

/Talibanen

11:31 fm  
Blogger Ninde said...

Smyg-talibanism att förbjuda musik. Inte a taliban. Glöm det om du inte fattar skillnaden. Ger fel associationer ;)

Bara så svårt att förstå att någon inte kan bry sig om hurvida det finns musik eller inte. Däremot har jag inga problem att förstå förekomst av fotbollsfeber. Alls. :)

11:37 fm  
Blogger A. said...

Jo jag förstod. Men jag drog det lite längre :-) Och jag hoppas verkligen A och taliban ger fel associationer... Annars är det ditt fel ;-)

Och ja sa ju att det var en egendomlighet/underlig sak om mig.;-) Det är inte heller att jämställa med att jag inte lyssnar på musik, tycker musik är bra/bättre eller jättedåligt etc... Bara att jag är säker på att jag skulle klara mig precis lika bra utan.

11:47 fm  
Anonymous Anonym said...

Okaj, jag ska göra en lista snart jag med då. Ska bara komma till jobbet först och börja låtsas sätta igång med arbetet. Sen kan jag blogga.

12:15 em  
Blogger A. said...

Det är en bra plan Ida... :-)

1:01 em  
Blogger Björnen said...

Får anta utmaningen när jag kommer tillbaks till vardagslivet och hinner blogga mer. Detta kräver ju lite eftertanke.

11:35 em  

Skicka en kommentar

<< Home