måndag, mars 12, 2007

Nya ord och hur man kan förblindas av ett ton plast... Och lite ek.

Jag tror jag kommit på ett nytt ord. Med det menar jag att jag förmodligen hört det någonstans och helt sonika nu tror att jag själv kommit på det. Bara så ni vet. Men att ta åt mig äran har jag inga problem med alls.

En Jaha-Upplevelse.
Jag genomled melodifestivalen och allt jag kunde känna var. Jaha. Alltså en jaha-upplevelse.
Sällan har så mycket skit samlats på samma ställe. Sällan har en tävling känts så uppgjord. Jag kan verkligen se framför mig hur Björkman lovar låtsas-bögen att vinna om de ställer upp.
"...Att låten är en kopia? Inga problem, jag är ju melodipestivalsdiktator och alla röstar som jag säger..."
Sen vet jag inte vilken låt den låter exakt som men hört den förut har jag.
Tommy Nilsson. Anna Bok. Sebastian "jag försöker vara en Ola Salo light/Svensk David Bowie". Måns 13 och ett halvt. Ställ aldrig upp igen.

Sonja. Sonja ska det vara om det ska vara någon. Alltid kul att se någon se glad ut. Iofs tror jag Tommy Nilsson försökte men det märktes inte. Men han kan ha försökt.


Om man står och tittar på en Princessbåt för X antal miljoner. Skrattar lite åt sig själv när man tänker att en sån skulle man ha. Då kan man lätt bli lite förvirrad när man står och pratar med säljaren för en 33-fots daycrusier i retrostil. När säljaren sen säger att den kostar "...faktiskt bara 1.7 miljoner..." kan göra en förvirrad.
Förrvirringen, eller vad jag ska skylla på är att man i det fallet på allvar tänker. "..Det har jag ju faktist råd med, med finanseringsplanen blir det ju inte mer än dryga 5000 i månaden. I 180 månader... " om man lagt 20% cash alltså.
När man sen inte kan sluta tänka på att man borde verkligen ha råd så är det dags att kolla på kajaker istället. Eller gå hem...

Senare idag ska jag berätta om mogna män som umgås tillsammans, hur man lyckas bli småfull trots att man suttit nykter i en soffa hela kvällen och hur solen sken i mitt ansikte...


A.

13 Comments:

Blogger Fabbe said...

han är inte låtsasbög utan halvbög men annars är det rätt

9:38 fm  
Blogger A. said...

Jag är tveksam... :-)

Men å andra sidan ska jag inte utge mig för att allt är rätt som står här :-)

9:55 fm  
Blogger Ninde said...

Klart a ska ha sin princessbåt! Så de kan leva lyckliga i alla sina dagar.. (visserligen utan lägenhet, bil och allt annat du förmodligen får sälja för att få råd men iaf..)

Tänk bara så många nya "vänner" du kommer att få, som gääärna besöker dig och båten...;)

10:24 fm  
Blogger A. said...

Eller i alla fall båten ;-)

10:37 fm  
Blogger Fabbe said...

ja inte vet jag, jag går bara på va salo sagt själv, och då menar jag inte tommy salo, även om han är rätt tveksam

10:40 fm  
Blogger A. said...

Tommy Salo är betydligt tveksammare haha... Mannen som gav "hoppa på skridskor" ett ansikte :-)

10:52 fm  
Anonymous Anonym said...

Tror Tommy Nilsson blivit tillsagd att inte se så glad ut, för att inte tittarna skulle skrämmas av hans risiga tänder. Det gick dåligt. Tyvärr. Han slutade ju på 0 points.

Och lilla(?) Anna Booken fick väl en etta totalt. Eller var det tvärtom, Nilsson 1, Booken 0. Minns inte.

Dock lite smådeppigt ändå att bli bortvald av HELA svenska folket. Så empati finnes från min sida. Yttepytte iaf.

11:25 fm  
Blogger A. said...

Tror att det var Tommy Nilsson som stannade på noll men är osäker. Blev upprörd när det var uppgjort att The Ark skulle vinna... :-)

11:29 fm  
Blogger Peppe said...

"Måns 13 och ett halvt. Ställ aldrig upp igen." Så brittiskt torrt och samtidigt fantastiskt roligt att min annars så hemska måndag genast kändes lite bättre.

12:35 em  
Blogger A. said...

Glad att mina torra åsikter kan liva upp lite Pepita ;-)

Och det är nog sådana torra åsikter ni får vänja er vid eftersom jag i lördagskväll/natt fick förklarat för mig att jag var en gubbe...

1:05 em  
Blogger Lill-Krizan said...

Det är lite faschinerande hur olika två människor kan se på saker och ting. Vore spännande att veta vem av oss som är helt åt helvete fel ute.

5:31 em  
Blogger A. said...

Ja du Lill-K, hade mina misstankar om att du inte skulle hålla med mig... :) vilket stora delar Sverige inte heller gör uppenbarligen. Det var en risk jag var fruktansvärt medveten om. Skulle inte förvåna mig om Modo vinner hockeyguldet nu också.:)

5:59 em  
Blogger Lill-Krizan said...

Det skulle förvåna mig. Men jag tror det är en del av min tänk-negativt-så-slipper-du-slå-sönder-fler-sopkvastar-om-de-förlorar-strategi.

De vinner säkert ändå.

5:50 em  

Skicka en kommentar

<< Home