tisdag, juni 03, 2008

Ich bin ein kass blogger..

Precis så säger man på tyska om man är kass på att skriva något i bloggen.

Jag ska se tillbaka lite på förra veckan, och helgen och början på den här veckan.
Förra veckan var jag en dag i Gbg. Snygga tjejer. Och massa jobb resten av veckan.

I helgen var det lite kalas. Och soligt som tusan. Och jag jobbade mest. Och när solen ligger på ser man inte direkt vad som står på skärmen.

Början på den här veckan har jag jobbat till ca 22 igår. Kom just hem från Gbg nu vid halv nio. Och ska jobba lite till.

Nu förstår jag att nu tycker synd om mig. Men gör inte det för på fredagmorgon drar jag. Till alplandet med svenskfotbollströja med mitt namn för-brasilianskat och nr 4 på ryggen...

Så ser ni ett konstigt namn på en tröja med nummer 4 som kanske badar i en fontän. Är onykter, ler konstant och har ett par solbrillor på sig så säg hej.


"....jag ska till EM..."


A.

15 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag är alldeles grön av avund. Hm, varför är det just grön?? Nåja, ha det så jätteroligt!

9:52 em  
Blogger A. said...

Ja, varför är det grön. En färg få klär i i ansiktet. :-)

Och japp. Jag lovar att det ska jag greja... Ha sjukt kul alltså.

10:22 em  
Anonymous Anonym said...

Min snart alldelse nykläkta studentson ska dit med sian fyra kompisar. Det känns såå dääär *

*Jag kommer inte få en lugn stund tills han är hemma i pojkrummet igen.

1:05 fm  
Blogger A. said...

Jag tar hand om honom :-)Du kan vara lugn...

9:35 fm  
Blogger Ninde said...

a: "Jag tar hand om honom. Du kan vara lugn". Lugn? Ha,ha ha..hm... Låter misstänkt likt Killkusinens repliker. Antar att du menar att du ska lära den stckars grabben allt du kan. Om flytande drycker och fontänbad och sånt...;)

10:56 fm  
Anonymous Anonym said...

Enjoy! Själv har jag efter mycket moget övervägande, bestämt mig för att heja på Portugal. Snygghetsfaktorn tycks vara mycket hög i laget. Nämligen. Det var en parantes.

3:55 em  
Blogger A. said...

Ninde: Japp. Typ, med skillnaden att Tania vet att jag vaktar över honom på lite avstånd. Tom kanske i samma fontän...

Malin: Say what? Bland det värsta jag hört. Kan skicka dig en plansch på Ronaldo aka "Pojken-som gråter-en-balja-om-dagen" som är hans indiannamn så håller du på Sverige! Deal?

8:33 em  
Anonymous Anonym said...

jag hejar på ifk göteborg i allsvenskan, trots att jag alltid har bott i sthlm. är det något sorts straff på det också? :D

och när det gäller portugals herrar: anledningen till detta är en bild från när de anlände till EM. de var snygga, mörkhåriga, långa (här gissar jag mest, men det ingår liksom i hela grejen...) och hade svarta, välsittande kostymer. jag smälter totalt, finns inget som slår sådana män! zlatan & co slår inte det i alla fall. dessutom åkte han guldig hummer häromsistens och det är inte okej. alls. och ja, jag kan någonstans känna att det inte alls har med själva fotbollsspelandet att göra, men jag är inte så mycket fotboll, jag är mer intresserad av männen...så att säga. sedan känner jag också att jag lever upp till den kvinnliga stereotypen när det gäller sport. det bjuder jag på den här gången.

10:00 em  
Blogger A. said...

Hehe...

Du skulle se mig på jobbet ;-) Jag kan acceptera din åsikt. Jag förstår den inte men accepterar. Lite som när jag kollar på damernas friidrott ;-)

IFK Gbg kan jag inte förstå. Och inte acceptera.

10:49 em  
Anonymous Anonym said...

hehe, jag tycker vi skakar hand på det.

jag kan ju inte för allt i världen inte heja på något av stockholmslagen. det här är inte så mycket fotboll heller... men allt jag tänker på när jag hör deras namn är derbyna där de så kallade supportrarna leker ligister. sådant hejar jag inte på (men visa mig lite snygga spelare, så kanske jag ändrar mig, haha). sedan kanske ifks supporterkår gör likadant i ju för sig. möjligen får jag heja på något litet lag från landet istället. något harmlöst lag från landet. kan kalmar vara ett alternativ?

och när det gäller dig i kostym. jag säger inte att du har fel, men jag kräver, i egenskap av blivande jurist, självklart bevis. illustrativa bevis. se det som en utmaning från mig :D

5:07 em  
Blogger A. said...

Ditt resonemang faller på okunskap ;-) Och dessutom kan du inte hålla på Kalmar. Ingen annan håller ju på Kalmar. Och tyck nu inte synd om dem och börja hålla på dem för det...;-)

Illustrativa bevis, någon dag kanske...

9:27 em  
Anonymous Anonym said...

jag vet en person som håller på kalmar och ja, jag skulle ju faktiskt kunna tänka mig på att hålla på dem bara för att ingen annan gör det ;) men för tillfället tror jag trots allt att ifk fastnade lite.

kanske betyder aldrig :D

11:10 fm  
Anonymous Anonym said...

ps. ikväll blir det la till att heja på sverige. helt enligt principen om att heja på den som förlorar ;)

hoppas ölen är god och fontänbadandet är härligt!

3:31 em  
Anonymous Anonym said...

okej, 2-0 till sverige. jag tittar inte själv, men skriken över min stadsdel när det händer, ger mig faktiskt lite ståpäls på armarna.

10:17 em  
Anonymous Anonym said...

och där tog stalkerstilen över. jag bjuder på det. tydligen.

10:18 em  

Skicka en kommentar

<< Home