söndag, mars 28, 2010

Dyrt men kul... typ

Att bli sjuk alltså. Efter ha gett upp alla förhoppningar om att gå upp alla 14 kilo jag tappat sedan i september/oktober så sitter en del kläder lite sisådär...

Nu när jag stabiliserat mig ca 10 kilo mindre än tidigare så gav jag upp. Mina favoritkläder kommer inte sitta lika bra på länge.

Alltså gav jag mig morsk ut i handeln och handlade kavajer, skjortor, jeans och ett par rutiga byxor. Och två toppluvor slank med medan jag ändå höll på. Tror nämligen inte riktigt på att våren är här.

Dyrt men kul. Och morsk av det strålande utfallet i lördags så gav jag mig iväg till IKEA och handlade en matta och ett litet sideboard.


Men hur fan kan man ta med sig sina barn till IKEA en söndag? Snudd på barnmisshandel skulle jag säga efter ha hört och sett antalet gråtande, skrikande och tjutande barn med föräldrar som drog i dem.

Så en matta senare så är jag fortfarande helt utsliten...

A.

2 Comments:

Blogger Ninde said...

Skrikande barn på IKEA? Fattar du väl att det är i preventivt syfte. Inte ens den mest barnlängtande själ kan annat än att komma på andra tankar efter att ha tillbringat några timmar i kö i sällskap med alltmer desperat krisande små telningar och deras alltmer uppgivna föräldrar...;)

1:55 em  
Blogger A. said...

Jag har inget emot barnen. Jag blir sur på föräldrarna. Med min stora matta i famnen svepte jag undan allt motstånd :D

2:31 em  

Skicka en kommentar

<< Home