tisdag, januari 10, 2006

Fotboll, cyklar och mat...

God morgon

Idag är en alldeles strålande morgon. För första gången tyckte jag det kändes lite ljusare när jag vaknade. Då blir Le Blogg skriven på ett glatt sätt utan sågningar. Och eftersom jag var på gott humör passade jag på att äta frukost. Man blir mkt piggare då har jag märkt. Ska prova en gång till imorgon.

Har just skällt på brorsan över att han sålt sin (hans tjejs) motionscykel. Hade velat ha den, men icke.

Fotboll, i sedvanlig ordning visade jag några gamla same-tricks på träningen igår. Bland annat hur man dricker vatten så fort att man sätter det i halsen och håller på att dö....

I övrigt ryktas det om att A kommer få en förfrågan om att bli spelande tränare i år då vår slöhög till tränare nu vill lägga av. Ska tydligen ha barn eller något sånt. Gör folk inget annat än skaffar barn eller tränar på det?

Ja, jag är bitter....

Hur som helst lär jag ju inte bli petad någonsin i så fall... Jag är som värsta Berlusconi i den klubben snart. Sitter i styrelsen och ev spelande tränare. Lär bli en bra fallskärm om jag skulle få sparken. Kan det vara min väg in på sportchefsbanan?

Mat, någon som vet vad man får äta om man använder GI metoden? Fattar inget vad det betyder. Behöver en lista. Å andra sidan behövs den kanske inte men nu är jag nyfiken.



* 8 dagar utan snus - Vad gör man med munnen om man inte snusar? (Platal ju inte med kollegolna hellel.)
* 76 kilo igår. 2 down, 3 to go.... (A'-metoden har använts hittills)
* Bra hår-dag idag. Inte Jihde bra men bra.


Dagens låt.

Iris med Goo-Goo Dolls. Kanske en av världens bästa låtar förresten...


Det var allt från Le Blogg för nu...


A.