fredag, februari 03, 2006

Sova i soffan och svenska underbarn

Då jag igår kom hem sent efter både tränat samt druckit en öl med en kompis på lokal så var jag rejält trött när jag kom hem.

Lägger mig i sängen och kan inte sova. Hatar att inte kunna somna. Det värsta jag vet och dessutom något som aldrig händer mig. Kan somna nästan var som helst.

Hur som helst, jag somnar inte och tar det drastiska beslutet att lägga mig i soffan och glo på tv. Vad fan har hänt med natt-tv??

Inget Miami Vice, inga sit-coms, inget Baywatch... Var så redo för att se lite springande på stranden.

Däremot ett program på fyran av den sorten som skrämmer mig.

Svenska Underbarn....

Lille Alfred som spelar schack på mästarnivå som 8 åring... Lille XXX som jag glömt bort namnet på som spelar fotboll som en hel karl.

Anledningen till att jag inte gillar såna ungar är att de är läskiga. Barnen alltså. Alfred borde vara ute och leka med sina kompisar, inte plugga schacktermer . Dessutom så är det läskigt med folk som kan allt som barn...

Den andra lilla fotbolls-virtousen gillar jag inte för att han förmodligen redan som 10-åring är bättre än vad jag någonsin var...

Hur som helst så somnade jag efter ett tag som en stock i soffan och vaknade till någon konstig tecknad serie på fyran. Var har alla klassiska serier tagit vägen? Som Kalle Anka.

Dessutom har jag ont i nacken.

Sensmoralen i den här historien är att om du vill slippa ha ont i nacken se inte små läskiga barn på TV som gör att du sover oroligt och slänger med huvudet i sömnen.


Jag är dessutom hungrig som fan... Och idag fredag blir det utelunch...


A.