onsdag, november 08, 2006

Lunch och kakor

För övrigt måste jag berätta att min lunch var det godaste jag ätit sen innan jag for till landet långt borta. (Bort räknat burgaren på flygplatsen och varmkorven i Frankfurt som krävdes för att ställa min mage i ordning igen)

Dagens lunch - Bacon & Kapris pasta. AAAAa av AAAAA. Det lilla a:et för att jag äntligen orkat börja göra matlådor igen.

Dagens overeaters: Kollegorna. Hade med mig exakt 2 kilo kakor av en speciell sort till kollegorna från landet långt borta. Glömde dem i måndags. Tog med dem igår. Idag innan lunch var allt slut. Vi är 7 stycken här. Jag äter inte kakor gjorda på ris...

Som att bjuda lille A på läsk i unga år. Satte i mig allt direkt och förstod inte vad vuxna menade med att man skulle känna smaken. (givetvis efter ha praktiserat "du häller jag väljer" metoden med Le Twin)


A.

3 Comments:

Blogger Ninde said...

Ha,ha de som hävdar att människan inte är ett djur borde få göra studiebesök i vårt fikarrum när någon vänlig själ donerat kakor/tårta/choklad... Finkänsliga och måttliga som en flock hyenor på savannen..:)))

3:07 em  
Blogger A. said...

Hehe... Du har så rätt i Hyenadelen. Också. :-) Livrädd för att se hur de skulle agera om de var riktigt hungriga och inte bara sugna på något. :)

3:47 em  
Blogger Ninde said...

:)

4:03 em  

Skicka en kommentar

<< Home