måndag, november 27, 2006

A tänker tillbaka

Jobb jobb jobb. Så kan en helg se ut. Dock inte min.

Fredag gick i slapphetens tecken och helt utsliten och mexdendast en spillra kvar av mig själv somnade jag klockan 18.15 och inte vaknade förrän klockan var närmare halv tio.

Vad gör man då?

Kollar Love Actually och märker till min förvåning att jag skrattar åt alla skämten och ler lite nöjt. Speciellt när lillkillen jagar tjejen på Heathrow... Fantastiskt.


Alltså somnade jag med ett leende på läpparna och drömde om att jag jagade flickor på flygplatser. På det bra sättet alltså.


Sen vart det lördag.
Och jag bestämde mig för att inte göra någonting alls. Mer än att hjälpa The Brat att bära upp hans nya kök till hans lägenhet.
Eller lägenhet.
Byggarbetsplats.
Men det blir fint när det är klart. Framåt 2010. Vi bestämmer klockan 14.00. Klockan 17.00 ramlar han förbi. Vilket gjort att jag har hunnit se exakt varenda avsnitt av Project Runway på TV3 och blivit sjukt fascinerad.

Kan vara den bästa tv:n som har gjorts. Eller nja.

Är hemma i tid för att se det konstigaste tv-program som gjorts. En åmande Mona Seitlitz som sett såväl mer som mindre sliten ut och en konstigt stirrig skäggkille i ett Bingoprogram? Somnar om.

Söndag. Vilodagen. Jag kollade sista avsnitten på Project Runway och fick höra om min kompis som på krogen i The Northern Hoods fått stryk av en liten liten tjej.
Vi skrattade och han skrattade. Det tillsammans med en pizza modell skitstor och nästan exakt lika god.
Jag åt halva.

Det var Le Helg det.

Under veckan är målet att köpa alla julklappar som ska köpas. Se till att få lite semester i mellandagarna och eventuellt sälja ett par slalomskidor* from hell...


Jo, så blir det.


A.

* Någon som är sugen på ett par i princip oanvända riktigt bra slalomskidor. Säljes pga de införskaffades olägligt. Och att jag inte vill ha ett par såna längre... Bra pris utlovas. :-)

11 Comments:

Anonymous Anonym said...

Åh, ytterligare en som fastnat för project runway :) Fattar inte riktigt varför jag tycker det är så bra, bryr mig bara måttligt om mode och verkligen avskyr att sy själv....

11:34 fm  
Blogger A. said...

Var ju sjukt bra :-)

Skönt att Santino inte vann hehe... Sy själv eller vara modeintresserad? - Inte det minsta. Men jag kom på mig själv att sitta och fundera ut bra lösningar....

11:48 fm  
Blogger Peppe said...

Ahaaa. Skulle precis avslöja min oallmänbildning då Dot avslöjade att det är Heidi Klum-serien vi talar om. Eller?

12:57 em  
Blogger A. said...

Japp. Det är Heidi Klum-serien vi menar.

Såg ett avsnitt i sängen i lördags och blev fastsydd som en knapp på en kaschmirkappa...

1:16 em  
Blogger Ninde said...

Åh, den där scenen på Heathrow är bara såå gullig. Fast project runway, har jag aktat mig noga för. Allt som aktiverar hemslöjdsgenen är av ondo...

2:04 em  
Anonymous Anonym said...

Love actually är riktigt bra. Varför funkar brittiska romantiska komedier men aldrig amerikanska?

2:14 em  
Blogger A. said...

Ida: Tror anledningen stavas Hugh Grant... :-) Och att människorna ser lite mer ut som människor och inte dockor kanske. Och att man slipper se Ben Affleck :-)

Ninde: Ja den är världsklass. Enda som var lite synd var att precis då kom det en kall vindpust i mitt högra öga som gjorde att jag så lite "disigt" ;-)

2:32 em  
Anonymous Anonym said...

Vilka skidor ska du kränga? För jag hoppas det inte är dina du beskriver...

2:38 em  
Blogger A. said...

Haha.. Jodå. :-) Bra skidor knappt använda. 250 spänn. Knappt använda...

2:55 em  
Blogger Ninde said...

Jo kände också av den där vindpusten ;)Och Ben Affleck ger jag inte mycket för.

3:04 em  
Blogger A. said...

Märklig liten vind det där... :-)

3:28 em  

Skicka en kommentar

<< Home