tisdag, november 21, 2006

Breaking News

Att jag inte har stor tro till människosläktets intelligens är en sak. Men inte blir det bättre när man läser de så kallade kvällstidingarna.

För att ni ska slippa läsa skiten så drar jag en kort resume av vad som hänt.

  • Linda Rosing viker ut sig igen. Oväntat. Inte fått vara med i tidningen på länge? Blir det en sån bild med hennes vallöfte stämplat i nederkant. Att bilden inte är retuscherad. Tycker hon blir mer och mer lik Michael Jacksson. Leva som man lär är visst bara kul ett tag.
  • Gudrun S har vaknat till liv igen. Som varje år vid den här tiden. H&M ska visst annonsera igen...
  • Politiker har åkt taxi för samma summa som en lågavlönad tjänar per år. Den lågavlönade har visst som tack för det fått pynta lite i skatt åt hennes resande dessutom.
  • Expressen har igen hittat Palmevapnet. Men fel vapen igen.
  • Det svenska studentlivet blir mer och mer kinky. Sexmördad man skriker Lars Johan Hierta's livsverk ut. Man låg bakbunden och död i två veckor. Polisen misstänker mord. Undra varför....

Och jag som trodde denna tisdag var lite speciellt. Men det kunde helt ärligt enligt tidningarna vara vilken dag som helst.
Just ja.
Magnus Hedman har gjort succedebut i Chelsea också. Mot ett par 40 åringar, några juniorer och några som är rätt skapliga. Succen slutade med att han tappade in tre mål.
Vad har hänt med att hålla nollan och spela i a-laget. Inte många år sen folk ansågs som misslyckade om de inte platsade i sina lag...

I A's fotbollslag är du riktigt misslyckad om du inte platsar...


A.