tisdag, december 12, 2006

Nog är nog...

Okej. Det räcker nu Anna. Ingen tror på dig i alla fall. Du firade med ditt rugbylag. Din första lögn kom antagligen i samma sekund som du sa att du var nykter på Crazy Horse. Det faller på sin orimlighet.

Precis som åskådaren per definition är oskyldig och Victoria Silvstedt troslös så är gäster på Crazy Horse per definition inte nyktra.
http://www.expressen.se/index.jsp?a=789420

Sen så stör det mig oerhört att jag 3-4 gånger idag hört början på Sara med Mauro Scocco... Varför kan de inte spela hela. Bittert.

A.

Ps. Märkligt att just Leif Silbersky dök upp till det här målet. Snabbare till mål som drar till sig press än Bionda slår Aftonbladet på speed-dial?

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Bionda, bionda. Att hon inte börjar som programledare på Förkväll. Där skulle hon passa tycker jag.

4:58 em  
Blogger A. said...

Vår allas Bionda passar faktiskt inte någonstans egentligen tycker jag... :-)

5:28 em  
Anonymous Anonym said...

Måste säga att jag är helt å hållet¨på Annas sida. Vakter är som regel idioter. I allafall vakterna i Stockholm... Sen så var väl vakten läkare dessutom. Varför knäcka extra på en sunkig krog som Crazy Horse... Antagligen för att kunna sänka nån lite då och då. Sen är ju hans snyfthistorier om vad hon sa till honom rent patetiska.

11:42 em  
Blogger A. said...

Och att du inte gillar har inget med nivån eldvatten du druckit samt din allt i genom svala attityd och förmåga att hålla låg profil?

Lillbrorsan, ärligt nu...

9:01 fm  
Blogger Ninde said...

Vad som egentligen hände och sas vet nog bara Anna och vakten själva. Däremot ställer jag mig lite frågande till hur bra man är som vakt om man inte rår på en full brud ?

1:10 em  
Blogger Ninde said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

1:10 em  
Blogger A. said...

Givetvis var det kass vakt. Kan man inte klara av en full människa ska man inte jobba som vakt.

Däremot urskuldar inte det hennes beteende. Och jag har varit bra full på krogar, aldrig blivit ombedd att gå eller liknande ännu mindre utan anledning blivit utsläpad...

Tror inte en sekund på henne.

2:05 em  

Skicka en kommentar

<< Home