torsdag, mars 22, 2007

Var är våren. Vår-Grinchen har stulit den?

Svinkallt.
Det är exakt vad det är ute.
Exakt svinkallt.

Remoladsås är gott till fisk tycker jag. Inte när den täcker hela tallriken och man måste chansa vad som är potatis och vad som är fisk under den.


A.

12 Comments:

Blogger Ninde said...

Håller helt med dig, vem sjutton vill ha remoladsås med lite fisk och potatis..brr tacka vet jag såsen brevid :)

Saknar också våren..

1:47 em  
Blogger A. said...

Jag tror faktiskt aldrig att jag sett så mycket remoladsås på en tallrik någongång.

Det där om att man äter med ögonen var bara att glömma... Blunda och chansa ;-)

1:51 em  
Anonymous Anonym said...

Fisk e äääääckligt! Så du kommer aaaaaaaaaaaldrig få några firre recept av mig....
Kokt potatis e inte heller jättegott....

2:09 em  
Anonymous Anonym said...

Man blir smart av fisk. Jag äter inte fisk så ofta.

2:12 em  
Blogger A. said...

PPP: Där är vi oense :-) Och en götebårrska som inte gillar fisk? ;-)

Ida: Säger min mamma med. Jag vet inte om det funkar men äter det ofta...

2:29 em  
Anonymous Anonym said...

Ida...jag äter aldrig fisk...men jag e glad ändå! :-)

Men A...har du inte fattat att jag inte e som alla andra.....

2:32 em  
Blogger A. said...

PPP:Jodå och bara positivt :-)

2:33 em  
Blogger Björnen said...

Jättesynd om er.
Varm, solig vår här i Göteborg minsann! ;)

Är fisken färsk behöver man inte täcka den i remoladsås för att den skall smaka bra.

3:09 em  
Blogger A. said...

Om du ska hålla på sådär med påpekanden om sol så kommer jag redigera dina nekanden till att vara en "specifik" Björn... :-)

3:15 em  
Blogger Björnen said...

Oj. Jag är tyst. Och om någon frågar så känner jag inte dig. ;)

3:28 em  
Blogger A. said...

Nja, skippa retandet om solen bara :-)

3:36 em  
Blogger annen said...

Det blåser kallt här :( Synd! Jag åt faktiskt rödspätta med remoladsås och pommes nyss på en pizzeria. Det var gott, mycket sås, men all sås var på fisken så jag såg pommesarna :)

6:20 em  

Skicka en kommentar

<< Home