onsdag, mars 21, 2007

Livskvalitet

Tydligen finns det ingen bra definition på livskvalitet på nätet. Så jag har läst en massa olika. En sak de har gemensam är;

Att inte på något ställe nämns det att komma hem från jobbet klockan 17.30, äta pastasallad på fem minuter. Somna och vakna i soffan klockan 22.37 (enligt texttv som stod på hela tiden) och sträcka på sig, borsta tänderna och gå och lägga sig.

Märkligt.


A.

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Mycket.

Märkligt alltså.

12:19 em  
Blogger Peppe said...

Idag är det ju internationella sömndagen. Jag tycker att vi kunde hylla sömnen genom att följa As goda exempel och ta en ordentlig power nap efter jobbet. Alliopa.

12:49 em  
Blogger A. said...

k: Jag vet. Blev lite ställd faktiskt att det inte togs med.

Peps: Bra ide. Hylla sömnen. Och dessutom trodde jag det var vårdagjämning ;-) Men internationella sömndagen låter bättre... ;-)

1:22 em  
Blogger Ninde said...

peppe: Internationella sömndagen låter kanon, skulle verkligen behövas nu ;)

1:27 em  
Anonymous Anonym said...

Det e ju svinnajs ju...Jag gör ungefär detsamma nowadays...hem, på med myskläder,tänder ljus, rullar in mig i cpmjuka filten, & kollar på alla mina serier jag följer....men jag håller mig vaken & det e tur annars går det ju inte att snassa på natten...

2:10 em  
Blogger A. said...

PPP: Jag som som en liten gris och vaknade av mig själv i lagom tid i morse för att se Donna ha nya problem i Bevvan , Steve röka på och Brandon vara exakt lika vettig som vanligt ;-)

2:17 em  
Anonymous Anonym said...

HAHAHAHA...jag kollade oxå på Bevvan, hann tom hela avsnittet i dag OCH hann i tid till jobbet i dag! Vilka problem de har va?! Nu börjar jag bli bra trött på Redighetsministern Brandon alltså...Kan ju inte varit kul att spela den rollen alltså...

2:34 em  
Blogger A. said...

PPP: ja, stackars Brandon. Enda gången han fick "leva" lite gjorde de honom till rattfyllerist och då slutade det ändå med att han var så förnuftig att pappa fixade bilen... :-)

3:43 em  

Skicka en kommentar

<< Home