fredag, september 07, 2007

Men dra åt helv...

Sitter och kollar på Ensam Mamma Söker...

En tjej/mamma sitter med 8 killar och grillar och har det genommysigt. Åh vad fint. Alla är konkurrenter om henne men de kommer överrens och gillar henne tillsammans. Att alla utom en blir bortvalda spelar ingen roll.

Det är så fint att jag vill gråta.

A.

Detta inlägg sponsrades av Apoteket och valfri anti-kräkmedicin.


Ps. Mitt i sommaridyllen med ett 12-våningshus i bakgrunden drar en av snubbarna fram en gitarr. Och börjar spela. Hade jag vart där som en av deltagarna tror jag fan att jag nitat honom.
Allihopa nu.
Visst fan är det vidrigt när någon jävla pajas ska ta gitarren med sig. Har aldrig hållt med Magnus Uggla lika mycket som i den här frågan....

3 Comments:

Blogger Ninde said...

"Visst fan är det vidrigt när någon jävla pajas ska ta gitarren med sig" ..Ha,ha,ha sällan har en enda mening förmedlat sådan avundsjuka. Kanske rentav någon som fortfarande är bitter för någon gammal oförätt? ;)

Och för att inte vara ogiin ska jag inte slänga ur mig nån kommentar om själva programmet och dess deltagare. Not me. Nope. Moha ha ha ;)

9:30 fm  
Blogger A. said...

Helt ärligt inte avundsjuka alls. Eller kanske lite. Men få saker gör mig så illa till mods som hobby-trubadurer... Lika rädd för såna som för dvärgar och clowner och krokodiler...

"Och för att inte vara ogiin ska jag inte slänga ur mig nån kommentar om själva programmet och dess deltagare. Not me. Nope. Moha ha ha ;)"

Fattar nog inte exakt vad du menar med det men jag håller med ;-)

6:54 em  
Blogger Ninde said...

He,he ;)

10:40 fm  

Skicka en kommentar

<< Home