fredag, februari 10, 2006

Trööötttt....

Nu är både Le Blogg och Le A bra trötta båda två.

A har fått två förtroende uppdrag under helgen. Det ena är att vara husvakt. Med andra ord så kommer A ha en större villa och en lägenhet som är mindre än en större villa till sitt förfogande.

Hmm... undrar var A ska bo. I den ena bostaden finns A's säng. A's kläder och det mesta A äger. Allt faktiskt. På det andra stället finns badkar & Canal +...

Shit som att välja mellan McFeast och Quarter Pounder. Man vill ha bägger men kan inte få båda... :-)

Eller kan man det?

Det positiva för mina lärjungar, Japp ni som läser det här alltså, är att jag på ställe nummer 2 kan berätta om mina val och göromål under helgen. Tex i bloggform...

Inget händer på jobbet. Jag får inte ens frukt. Har inte fått en enda frukt på hela veckan. Kanske därför jag håller på att förtröttna bort så här på eftermiddagen.

Ska nog ge mig på ett nytt försök att göra lite kaffe... trots det skrala resultatet igår. Jag var usel.


Dagens :
Överraskning : Den hejaklack av gymnasietjejer som satt på kafeet utanför förnstret och skratta när A körde sina efter- lunchen-stretch-övningar... Kan inte sett klok ut. Stel som pinne.


A.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Herre Guuuud, du kommer nog dö i skörbjugg om det fortsätter så här. Har ni inget skyddsombud på ditt jobb? =)

5:37 em  
Blogger A. said...

Skyddsombudet kontaktat. Han skulle direkt kolla upp regelverket runt att avsiktligen ge sina anställda skkörbjugg. Han såg allvarligt på det. :-)

3:19 em  

Skicka en kommentar

<< Home