onsdag, mars 22, 2006

Alzheimers och TV

Enligt någon forskare så ökar risken att få Alzheimers med 30 % för varje extra timme man ser på tv. Igår ökade sålunda risken för A att få den sjukdomen med ca 150% igår då jag inte gjorde ett skit mer än att kolla på tv idag.

Undrar hur filmer på internet räknas eller att sitta framför en dataskärm hela dagarna.

http://www.expressen.se/index.jsp?a=549769

Helt säker på att om man inte blir sjuk av att göra alla förbjudna/farliga saker som man bör så blir man sjuk av att oroa sig. Motkrafter fanns dock i motion, promenader och korsord. Jag sysselsätter mig gärna med dessa aktiviteter. Dock. Inte i samma mån som jag har tv:n på.

Det som dessutom oroar mig är att jag äter på McDonalds, dricker sprit i måttliga mängder, ligger hellre än står, går i gympadojjor på vintern och blir kall om fötterna, har snusat i många år, äter väldigt lite sallad & frukt*, skrattar åt dåliga skämt, ljuger ibland, stressar ibland, sover stundtals för lite, håller inte alltid hastighetsbegränsningen, löser inte suduko...

Var ska det sluta med mig... eller så har jag det ganska bra.


A. Er vän i TV soffan


* Länge sen jag fick frukt av kollegan... Kan vara hennes fel om jag får Alzheimers.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det är rätt, man ska alltid ha någon att skylla på. Det måste vara din ko-llegas fel om du får alzheimers eller skörbjugg! :)

8:36 em  
Blogger A. said...

Hehe... Aldrig mitt fel.

11:55 fm  

Skicka en kommentar

<< Home