torsdag, november 30, 2006

Frostgrader inomhus

Här inne är det frostgrader. Nästan.
Som tidigare nämnt har alla kollegor skaffat extra element till sina kontor för att de fryser så mycket. Utom A som i det närmaste aldrig fryser.

Tydligen berättigar ett eget element till att fönster och dörrar ska stå på vid gavel så att vi får in frisk*, sval luft i lokalen. Om det var så viktigt kanske de inte behövde köpa extra element och lämna mig som inte ville ha något frysande.

Kommer bli en skön elräkning dessutom. 6 extra el-element och alla fönster öppna och vi betalar för uppvärming dessutom. Bara det inte drabbar min julbonus är jag nöjd.



Och apropå julbonus. Under nästa vecka räknar jag med att den första chokladen ramlar in från kunder och leverantörer...


A.

* Utomhustempererad alltså.

2 Comments:

Blogger Ninde said...

Vi fick den första asken i måndags. Den överlevde inte länge i fikarummet, även fast jag sparar mig till gourmetchokladen jag hoppas ska inflyta snart...;)

5:08 em  
Blogger A. said...

Precis den chokladen jag väntar på också. Eftersom jag dessutom hatar mina kollegor brukar det som är adresserat till mig hamna i mitt rum... Seden om att bjuda de andra skiter jag i. De äter ju som de aldrig sett choklad för... :-)

8:21 fm  

Skicka en kommentar

<< Home