torsdag, november 30, 2006

Le News

Nyheterna. Ett tv-program som sänds minst två gånger per kväll. Rapport och Aktuellt. Nu när de slagit ihop redaktionerna skulle det visa på sjukt stor humor om de döpte programmet till Aktuell Rapport men det lär väl inte hända.

Han Örhn är visst tjurig. Jag fick t.ex. inte bli sommarpratare. Nog om det.
Ändrat. Det är tydligen inte Öhrn som är ansvarig för tv påpekar CK. My mistake. Jag vet inte vem det är. Ändrat

Nyheterna. Som barn uppväxt med proletär-tv utan paraboler och reklam var dessa nyheter som M&P alltid skulle se på en källa för irritation. Nu vid lite äldre ålder brukar jag faktiskt ofta se ett eller åtminstone delar av ett av nyhetsprogrammen.

Igår funderade jag på varför. Jag förstår syftet. Att man ska bli lite uppdaterad om vad som händer i vårt land samt i området runt omkring en. Det området är också känt som världen.
Men ärligt.
På riktigt.
Det är ju sjukt tråkigt.
Och helt ärligt. Man trodde att man nu vid en ålder som på pappret ska räknas till vuxen att man skulle tycka det är intressant. Men icke.

Då uppkommer ju frågan. När A var en liten palt på ca 7-8 år. Med Le Twin i närheten och en skrikande och bölande lillbrorsa som lät som bebisen from hell. Kunde då M & P på allvar tycka att nyheterna var intressanta?


Eller var det bara en flykt från verkligheten att få höra vad som hände i verkligheten?
Eller var det så att det var enda chansen att få veta exakt var polonium 210 verkligen höll hus?
Förmodligen en kombination.



Förresten lyckades jag försova mig igår. Till vår innebandytid. Den började klockan 21.00. Måste nog göra något åt mina "power-naps"


A.