onsdag, januari 03, 2007

Det tog en dag. En dag.

En dag tog det. Alltså en arbetsdag och så kände man sig utbränd, trött och seg igen.
Att jag sovit som en stock, lätt dreglande med ett leende på läpparna i drygt 10 dagar har nu förbytts till vad jag känner igen från innan jul och nyår.

Alltså, jag kommer hem.
Jag lagar mat.
Jag äter.
Jag sätter mig i soffan och inom fem minuter sover jag i soffan. *

Utsliten som ett par gamla favoritjeans. Vaknar till vid 8-snåret. Trött lite grinig. Förmodligen av att någon ringt och frågat mig om jag är jag och då tilltalat mig med alla mina tre namn för att fortsätta med att erbjuda mig något fantastiskt. Jag tackade i vanlig ordning nej med kommentaren;

"...vad du än har att erbjuda är jag inte intresserad..."

Sen var jag vaken. Länge. Men kunde se reprisen på House i alla fall. Det är en tuff rackare det. Sen så upptäckte jag att det går gamla Fresh Prince avsnitt väldigt tidigt på morgonen. Det var kul. Mindre kul att vara vaken då.
Idag blir en bra dag.

A.


Förresten, kollega 1 kom in med ett par skolfoton och beklagade sig över att hennes äldsta dotter fått en "pinne" på näsan precis när det var dags att ta kort.

...Hon val så illitelad...

* Fast då sover jag gott :-)

6 Comments:

Blogger Ninde said...

"sovit som en stock, lätt dreglande med ett leende på läpparna..." Ibland är du bara sjukt rolig A. Ser bilder av sovande Disneyhund framför mig :)

11:32 fm  
Blogger A. said...

Hehe... Kanske lite så det såg ut. Jag vet inte, sov ju som en stock...;-)

11:50 fm  
Blogger Ninde said...

Får väl fråga dem du väckte med dina snarkningar...?:)

11:52 fm  
Blogger A. said...

Hmm... När du frågat kan du väl tala om för mig vem/vilka det är och fråga varför de inte väcker mig så jag får veta vilka som smyger in hos mig alternativ ner hos mig och sover... ;-)

11:58 fm  
Blogger Ninde said...

Hm..borde väl skrivit "du får väl fråga..." Naiv som jag är trodde jag ju att du delat boende med familjemedlemmar ;)

Måste vara ett problem att inte kunna hålla reda på nattliga beundrarinnor :))
Kanske en mörkerkamera à la BMW reklamen?

1:27 em  
Blogger A. said...

Kom faktiskt på exakt samtidigt som jag skrev det hur du menade men orkade inte ändra. Tänkte att det kunde vara ditt lilla projekt ;-)

Annars så är det bara en natt när jag hade "nattgäst" och det var en utslagen lillbrorsan. Han kan inte svara på om jag liknade en Disneyhund...

Annars så har jag full koll på de som sover i närheten av mig. Om de är där när jag somnar. Nattkamera känns lite väl mycket "När lammen tystnar" och jag är lättskrämd. Hoppar över den... :-)

1:39 em  

Skicka en kommentar

<< Home