söndag, december 24, 2006

Julafton - under pågående

Nu har lillbrorsan gjort sitt första försök att låta oss fira en Norensk jul genom att vara otroligt dryg och grinig. Någon gråter nästan, någon är asarg och jag har slagit in ett paket med totalt 137 meter julkappssnöre...

Snart julklappsutdelning. För er. Tomtning för mig.

A.

4 Comments:

Blogger ajja said...

hmm.. och jag sitter i feberyra me lappen i knät och folk bara sover och lagar mat.. det där me snöret va ju ehm.. intressant *s* god jul killen :)

4:12 em  
Anonymous Anonym said...

137 m snöre, ger du bort höghus eller vad? :)

Vår julafton var förresten också Norensk så Svåre Svågern måste ha fått tag på samma manus som din lillbrorsa... Och naturligtvis, som den födde skådespelare han är, gjorde han skurkrollen mycket övertygande.
Svärfar var den förste att lämna scenen, stängde in sig på sitt rum med en demonstrativt stor hög National Geographics + en påse dadlar. Sedan plockade svärmor av hörapparaten och blev okontaktbar.
Dottern försvann ut på internet.
Jag höll på att kasta ut Svågern (det gick inte, vi bodde hos dem) och började gråta. Jycken lät sin frustration över uteblivna smekningar gå ut över sin tygekkorre. Söte maken bokade om hemresan och systern sprang från den ena till den andra och tröstade. Övriga släkten som inte upplevt Svågern live satt och gapade. Julefrid. Not. Ridå.

8:02 em  
Blogger A. said...

Gina; åh fy fan... hos oss var det bara lite tårar och ett par minuters grälande. På sin höjd ett utkast av Norén i jämförelse med er gala föreställning...

2:08 em  
Anonymous Anonym said...

Nä, det var inget vidare, alla var ledsna. Det var 10 år sedan sist (vi firade jul med Svågern) och det lär dröja minst 10 år till nästa gång, OM det blir någon nästa gång.

2:32 fm  

Skicka en kommentar

<< Home