fredag, december 22, 2006

Till slut...

Och nästa år förbjuder vi, barnvagnar*, barnfamiljer, skrikande tonårstjejer, tonårskillar i mössor, de som vill betala med Euro, de som intygar att det är pengar på kortet och fel på maskinen och pensionärer i julhandeln så ska allt nog gå bra.

A.

* Frånsett tvillingvagnar med söta tvillingbarn

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det är helt sjukt på stan idag. Helt sjukt! Människor med stora kassar som går långsamt över vägen och bilister som hjälper dem över genom att hänga på tutorna. Riktig julstämning alltså.

God jul på dig A! :-)

1:24 em  
Blogger Fabbe said...

Jag försökte käka lunch i K-hallen som vanligt och naivt nog trodde jag att det skulle vara tomt. Det var fan mer folk än vanligt. Galet, galet i tell you.

Förbjud människor generellt tycker jag. Dom flesta är idioter och är ivägen ändå, oavsett om det är spädisar eller såna som står i dödens väntrum.

Riktigt skön blogg föresten, har slängt upp en länk till dig.

1:50 em  
Blogger A. said...

Moi: Sjukt är ett bra ord. Galet och vilt. Som i djungeln. Tror jag :-)

Fabbe: Böjd att hålla med det om ditt förbud...

Kul att du gillar Le Blogg.. :-)

2:12 em  
Blogger Fabbe said...

Ja visst serru, bort med alla jävla idioter som är ivägen när man ska nånstans, dom som inte vet hur man använder en rulltrappa, inte kan gå i trappor, dom som inte vet hur en kö fungerar eller att man släpper av dom avstigande före man kliver på på tuben osv osv osv. Alla dessa mänskliga as kan vi förpassa till Norrland.

3:03 em  
Blogger A. said...

Fabbe: Är inte det lite hårt mot norrlänningarna ? :-)

4:32 em  
Blogger Fabbe said...

nä fan, jag har bott där i fem år, dom kan behöva lite folk, det är ju frivillig etnisk rensning däruppe nu, alla som kan och vill nåt flyttar därifrån.

9:54 fm  

Skicka en kommentar

<< Home