torsdag, februari 22, 2007

Le Blogg & A andas i en papperspåse

För en vecka sen fick jag ett nytt jobb. Idag ska jag säga upp mig... klockan 10.00 är min plan. Lite högtidligt att välja ett jämnt klockslag. Och så har jag drygt en timme på mig försöka lära mig andas ordentligt.

Don't like it.
Är skitnervös.


A.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det kommer att kännas så bra när du har gjort det!! Grattis till det nya jobbet förresten!

9:05 fm  
Anonymous Anonym said...

Skriv ett snyggt brev och lämna över det med ett triumfernade, men samtidigt ödmjukt, leende. Träna på att uppnå rätt balans mellan mjugg och deltagande under tiden som du andas och väntar. Sen går du in till chefet med rak rygg och brevet i handen och känner dig mäktigast i världen. Det kommer att gå bra det här ska du se. Det är inte annat än att jag känner mig lite avundsjuk.

9:15 fm  
Blogger SixesAndSevens said...

På dom bara!! Inget att förlora...

9:28 fm  
Anonymous Anonym said...

Åh, jag vet, jag vet, jag vet hur det känns. Som jag LÄNGTADE och VÄNTADE att få säga upp mig. Lyckan var fullkomlig när nya jobbet var ett faktum. Men när det väl blev dags... Hjärtklappning som hördes flera mil. Trodde jag skulle börja gråta. Rösten bar knappt, och mitt hejdundrande "jag säger upp mig" blev en liten spröd röst ackompanjerat av ett sketahögt klappande hjärta.

Fast uppsagd blev jag, dock inte så triumferande som planerat. Skrotiga nerver man har alltså, som inte pallar sånt.

Lycka till!

9:37 fm  
Blogger Ninde said...

Lycka till! Lugn och fin bara så går det bra. Sedan blir du av med det där "måste" oket och det kommer kännas lättare! :)

9:54 fm  

Skicka en kommentar

<< Home