onsdag, februari 06, 2008

Storkäftad.

Även känt som squashdagen. Dagen då Le Twin ska få sota för hans otrevliga beteende sist* Inte nog med det. Jag kan ha talat lite väl högt om mina squashkunskaper i tron att ingen annan spelade här. Nej då. Nu är det turnering på gång.

För att citera världens bästa film så är jag lite rädd att "...my ego is writing checks my body can't cash in..."


Fan.


Annars kan vi konstatera att Kebabonsdag inte riktigt slagit än. Tyvärr är vi utsatta för en konspiration av kollegorna som anser oss vara onyttiga.

Jag har hamnat i salladslandet så det bara sjunger om det. Ser mig själv som han som friterar bladen på potatisen för att få chips. Det snackas konstiga nötter. Det pratas lååångsamma och snabba kolhydrater.
Nästan bara män. Och alla utom två räknar kalorier. Och sen så ska det tränas hela tiden. Jag börjar bli orolig. Ska det verkligen vara så?

Har just kommit fram till att kalorijakt om man inte verkligen behöver det är en av världens osexigaste saker. Tillsammans med Mona Sahlins frisyr, Andreas Lundstedts tv-program och Tito Beltran som person.


A.

* Han vann

5 Comments:

Blogger Ninde said...

"My ego is writing checks my body can't cash in" ha ha..

Du tror inte att det skulle gå bättre med lite sundare matvanor? ;)

4:49 em  
Blogger A. said...

Vem har sagt att det inte kommer gå bra? ;-)

Men hellre glad och nöjd och tvåa eller vem försöker jag lura. :-) Vinner nog ändå... Och sundare matvanor? Äter inte kebab jämt. Korv också... Ärligt talat är det onyttigare alternativet ALLTID godare. :-)

4:55 em  
Blogger Ängeln said...

Kalorijakt är osexigt. Bara är så. I synnerhet när det gäller killar!

8:01 fm  
Blogger Ninde said...

ängeln: Du har rätt egentligen. Finns inget värre sällskap än matneurotiker..speciellt manliga sådana..

a: Men vänta lite här. "Dagen då le Twin ska få sota för hans otrevliga beteende sist." Du menar då d u lappade till honom med racketen? ;)

1:45 em  
Blogger A. said...

Klart jag här rätt ;-)

Läs inlägget ovan om brorsan... hehe

3:24 em  

Skicka en kommentar

<< Home