onsdag, mars 12, 2008

Teammöte

Tydligen är vår grupp extra nöjda med just vår grupp på jobbet. Det visar en stor undersökning. Inte nog med att vi är mycket nöjdare med vår grupp jämfört med andra grupper på jobbet vår grupp är nöjdare med vår grupp även om man jämför vår grupp med andra grupper på andra jobb.

Som tack för det fick vi försöka hitta förklaringar på det. Tydligen tyckte ledningen att det var mer intressant varför vår grupp var nöjd med vår grupp och så mycket nöjdare med vår grupp än många andra grupper än att i princip ingen var nöjd med andra grupper som inom företaget.
Men men.

Resultatet: Vi planerade in ett samkväm imorgonkväll på lokal på södermalm. Endast Lidingöbon är tveksam. Han är nog rädd. Men jag har lovat att försvara honom med förortskunskaper * om det hettar till.

A.


* Verka kaxig men spring fort...

3 Comments:

Blogger Ninde said...

Det blev en himla massa grupp/grupper där..

hm....men kontentan av det hela är alltså att ni ska ta en field trip till knivsöder för att reda ut varför ni är så malliga över er själva, när alla andra är Lutherskt självkritiska? ;)

10:27 fm  
Blogger Peppe said...

Aaarh, jag får kalla kårar av grupper och möten. Men det betyder inte att ni inte skulle vara de bästa/nöjdaste gruppen.

9:26 fm  
Blogger A. said...

Ninde: Exakt så var det. Sen drack vi lite bubbel för att fira att vi var så bra!

Peppe: Det är för att du aldrig varit i en grupp eller på möte med mig ;-)

Jag är en exellent gruppmänniska. :-)

4:20 em  

Skicka en kommentar

<< Home